Haberler

Hürriyet Ünlü Spor Yazarı Ali Ece'yi Telefonla Kovdu!

Güncelleme:

Hürriyet gazetesi, spor yazarlarından Ali Ece'nin yazılarına son verdi. Ece, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında yazılarına "tasarruf" gerekçesiyle son verildiğini söyledi.

Spor yazarı Ali Ece, Hürriyet gazetesindeki işine son verildiğini açıkladı. Ece, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Hürriyet'ten arayıp 'Yılbaşı tasarrufu nedeniyle yazılarına son vermek zorundayız' dediler. Lakin bu kadar az maaştan tasarruf gerekçesine Ertuğrul Özkök bile inanmaz!" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET GAZETESİ YAZARI ÖZKÖK'E KÖŞESİNDEN CEVAP VERMİŞTİ

Ece, gazetenin yazarlarından Ertuğrul Özkök'ün "Basın tribününde kaç Boğaziçi'li, kaç ODTÜ'lü var?" yönelik ifadelerine yine Hürriyet'teki köşesinden cevap vermiş, "Kızdığınız muhabirlerin çoğu, L'Equipe, Guardian vs için çalışıp en az Sorbonne veya Oxford mezunları kadar kaliteli iş çıkarabilecek kapasitedeler. Önce ülkemizi 'Tek derdimiz reyting' popüler kültür sultasından kurtarıp kaliteli işlere değer vermemiz gerekiyor" şeklinde cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ertuğrul Özkök Hürriyet Yılbaşı Twitter Medya Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Adınızı Yazın:

Hürriyet gibi bir gazete onu haketmiyordu zaten, Adam gibi bir yayın organına geçsin bu vesileyle. .

16
1
yanıtYanıtla
ayhan:

Ali ece anlaşılan yılanın yuvasına çomak sokmuş ki zehirlerini kusmuşlar. . .

13
0
yanıtYanıtla
ONLARIN DEVRİ BİTTİ:

adam çokbilmiş özköke güzel bir cevap verdiği için kovdurulmuş, herşeyleri bu bikaç yazar biliyo ya , helal olsun adama meslektaşlarını koruyan bi yazı yazmış TEBRİKLER ECE

12
0
yanıtYanıtla
İLK MAÇI 3-2 KAYBEDER İKİNCİ MAÇI 2-1 AL:

annen de türbanla dolaşıyor , annen kel mi ??

3
6
yanıtYanıtla
yavuz:

hurriyet kaybetmis

8
0
yanıtYanıtla
Kazma:

Bu adam niye hep türban ile dolasiyor, kelmi?

3
4
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Ertugrul ozkok derin baglantilari olan birisi. Ali ece duzgun bir cocuk. Seytana savas acmis resmen.ihtiyar Seytanda onun fisini cekmis !

6
0
yanıtYanıtla
Grande:

Bu ülkede işini en ahlaklı, en mantıklı ve en bilgili bir şekilde yapan insanlar kolay harcanır. Beyaz Futboldaki futbol bilmez, gırgır şamata ile işini yapanlar heryerde barınırlar da ülkenin futbol bilgisi en yüksek insanlarından olan Ali Ece yazacak gazete bulamaz. Eyy ülkem eyyy. Bazı insanları gerçekten haketmiyorsun

4
0
yanıtYanıtla
YUSUF DEMİRCAN:

KAYIP BÜYÜK BENCE ARTIK TERSİ OLMALI KAYINPEDERİ DUYSUN

3
0
yanıtYanıtla
jul:

''Kızdığınız muhabirlerin çoğu, L''Equipe, Guardian vs için çalışıp en az Sorbonne veya Oxford mezunları kadar kaliteli iş çıkarabilecek kapasitedeler. Önce ülkemizi ''Tek derdimiz reyting'' popüler kültür sultasından kurtarıp kaliteli işlere değer vermemiz gerekiyor'' şeklinde cevap vermişti. cook dogru söylemiş ama herkesin deli olduğu yerde akilli olmak zor is. bence kendisi icinde hayırlı olmuş

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title