Haberler

Her detay farklı bir olay! Real Madrid'e giden Arda Güler, bambaşka bir takımın formasını giyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Arda Güler'i renklerine bağlayan Real Madrid'in genç yıldız için bambaşka bir planı var. Eflatun-beyazlılar, 18 yaşındaki futbolcuya imzayı attırır attırmaz eski yıldızları Xabi Alonso'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Bayer Leverkusen'e kiralamayı düşünüyor.

Barcelona ile girdiği transfer yarışını kazanan Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i kadrosuna kattı. Eflatun-beyazlıların ilk hedefi 18 yaşındaki futbolcuyu sürekli forma giyebileceği bir takıma kiralamak. Bu doğrultuda ismi öne çıkan takım ise Bayer Leverkusen.

XABI ALONSO FAKTÖRÜ

Real Madrid, kısa süre içerisinde transferini resmen açıklayacağı Arda Güler'i Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e kiralayabilir. Dünya devinin bu tercihinin altında ise teknik direktör Xabi Alonso yatıyor.

REAL MADRID İÇİN EN CİDDİ ADAY

Eski Real Madridli futbolcu Xabi Alonso'nun Leverkusen'in hocası olması ve gelecek sene eflatun-beyazlılarda teknik direktörlük koltuğunun en güçlü adaylarından biri konumunda bulunması nedeniyle, Arda Güler'in Bayer Leverkusen'e kiralanması olası duruyor.

Her detay farklı bir olay! Real Madrid'e giden Arda Güler, bambaşka bir takımın formasını giyecek

Her detay farklı bir olay! Real Madrid'e giden Arda Güler, bambaşka bir takımın formasını giyecekXabi Alonso

Kaynak: Haberler.com / Spor

Xabi Alonso Real Madrid Arda Güler Leverkusen Fenerbahçe Madrid Bayer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (6)

aristoteles:

Arda Ensane olacaktı feneri bir kere şampiyon yapıp gitseydi şimdi kestane oldu diğer arda gene bir müddet oynadı bu ancak kiralık olarak oynar

19
54
yanıtYanıtla
Ay kural:

Real'de ayağını topa bile değdirmezler. Önce kiralık gönderir sonra orta sınıf Getafe, AEK, Lecce , Genoa bu takımlara postalarlar. Fenerbahçe'de kalmalıydı. Çalışarak gelişim gösterebilir ama oralarda yapamaz. Yakında Emre Mor durumuna döner.

24
46
yanıtYanıtla
Doğuş:

Arda güler fb de 2 sene daha kalsa kendini iyice geliştirseydi iyi bir takımda oynardı. Şu durumda sorun yaşayıp geri gelecek

18
30
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Erken gitti Madrid e.Fener de tam 11 oynayacağı sezon olacaktı önümüzdeki sezon. 1 sezon daha iyice kendini geliştirip sonrasında Sevilla Atletico Madrid Benfica Porto gibi takımlardan birine gidecekti.Orda da 1 sezon oynayıp 20 yaşında Real Madrid.

9
15
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Fenerbahçe'de kalıp kaybolup gidecekti en azından leverkusende iyi oynar

17
5
yanıtYanıtla
kemal kemal:

Çözüm değil ki. güneş balçıkla sıvanmaz. Adam düşük yazar aradığında bu kadar yüksek yazınca ceza alacağız der bu kadar basit. veya kendi sitesine link koyar fiyatı orada yazar . peh.

1
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title