Haberler

Her açıdan Devler Ligi! Bir gecede ülkemize giren para dudak uçuklattı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi Finali organizasyonunda ülkemize 200 milyon dolara yakın bir para girdiğini açıkladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Manchester City ile Inter arasında oynanan ve İngiliz ekibinin şampiyonluğu ile tamamlanan Şampiyonlar Ligi final maçı sonrasında karşılaşmayı ve organizasyonu değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

"200 MİLYON DOLARA YAKIN DÖVİZ GİRİŞİ OLDU"

Organizasyonun maddi açıdan gelirine değinen Büyükekşi, "İngiltere'den ve İtalya'dan maça gelen Manchester City ve Inter taraftarlarının İstanbul'da güvenle ve keyifle vakit geçirmiş olmaları da bizim için çok önemliydi. Dünyanın her yerinden final dolayısıyla misafirimiz vardı ve ülkemiz ekonomisine 200 milyon dolara yakın döviz girişi oldu" dedi.

Her açıdan Devler Ligi! Bir gecede ülkemize giren para dudak uçuklattı

"2028 VE 2032 İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Öte yandan bu tarz organizasyonların devamlılığı için çalışacaklarına değinen Mehmet Büyükekşi, "2028 ve 2032 Avrupa Şampiyonası adaylıklarımız için dünya çapında bu organizasyonları ülkemize getirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi İstanbul Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Cengiz:

Maşallah hep geliyor ama hiç görünün yok

49
14
yanıtYanıtla
bekir yapici:

birakin bu yaldizli haberleri depremde sadece hollandada bir kizimiz 88 milyon avro topladi almanya genelinde sadece bir cuma namazi cikisi 32 milyon avro toplandi bir cok devlet milyarlarca dolar yardim yapti toplamda ne kadar yardim parasi geldi ne toplandi nereye ne harcandi bu ülkenin bir vatandasi olarak bilen varmi?

44
10
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

resimdeki ikili ile bu ülke futbolu gram ileri gitmez.......

33
7
yanıtYanıtla
metin:

Ankara'nın bulvar ve caddelerini dolaşın. Üst geçit ve alt geçit isimlerinin sonunda tarihleri vardır. 2020 ve sonrası hiç tarih göremezsiniz. Hadi artan araç ve yaya trafiği umurunuzda değil, bari şu mazgalları temizleyin.

26
11
yanıtYanıtla
ceromi:

Parada geliyor zamda geliyor her şeye ikisindende geri kalmıyorsunuz keklemeye devam

17
6
yanıtYanıtla
Murat Bugra:

Ya Bi gidin işinize o neki kaç bin taraftar geldiler de sen önce ülkene formula1 getir o para 800 milyon dolara ulaşır geçerde 300 bin taraftar gelir yurt dışından Bi bilet 2 5 bin euro arası millet sıraya girmiş ülkesinde f1 yarısı yapılsın DİE bunlarda istemiyorlar

12
4
yanıtYanıtla
mahmut:

masraf da var yanlız ama müthiş reklam oldu... parayla o reklam yaptırmak için heralde çok para ödenirdi

11
2
yanıtYanıtla
ali. hiracal.:

Vay be 200milyon dolar geldi diye seviniyoruz ne günlere kaldık

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title