Haberler

Hayatının en zor röportajı! Ağlamaktan bitap düşen kaptan Eda, Türkiye'nin yüreğini sızlattı

Güncelleme:

Kadın Voleybol Takımı, Tokyo Olimpiyatları çeyrek finalinde Güney Kore'ye elenince adeta yıkıldı. Yere yığılan sporcularımız teselli edilemedi. En çok dağılan ise kaptan Eda Erdem oldu. Eda, gözyaşları içinde verdiği röportajda konuşmakta güçlük çekti. Eda'nın üzüntüsü Türkiye'yi de derinden etkiledi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde Güney Kore'ye 3-2 yenildi. Kaptan Eda Erdem ise duyguyu en yoğun yaşayan isimdi. Eda, röportajını verirken konuşmakta güçlük çekti. Eda'nın durmayan gözyaşları Türkiye'yi de derinden etkiledi.

Hayatının en zor röportajı! Ağlamaktan bitap düşen kaptan Eda, Türkiye'nin yüreğini sızlattı

"KAÇIRDIĞIMIZ ŞEY ÇOK BÜYÜK"

Eda, maçın ardından "Duygularımı tarif edecek hiçbir şey bulamıyorum. Çok üzgünüm. Kaçırdığımız şey çok büyük. Sahada mücadele yoktu diyemeyeceğim ama tie break'i bir türlü oynayamadık. İlk 4 gerçekten olabilirdi. Kore'yi tebrik ediyorum. Çok çok üzgünüz." dedi.

Hayatının en zor röportajı! Ağlamaktan bitap düşen kaptan Eda, Türkiye'nin yüreğini sızlattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eda Erdem Haberler

500

Yorumlar (4)

kadir bedir :

helal olsun sizlere ilk defa gidilen olimpiyatlarda çeyrek finale bile kalmanız güzeldi.. sizler emeğinizi güzel verdiniz, bizde isterdik yarı final, final olsun ama kısmet.. siz var olun... milli takım euro2020 de maçlar bitti elendi, rezil oldular ama sizin gibi utanmadılar, hele ki teknik direktör filozof neredeyse hatamız yok gibi konuştu. ama sizler üzüntüden konuşamadınız bile.. ayaklarınıza ellerinize yüreğinize sağlık.

71
12
yanıtYanıtla
bekir yapici:

derece alinsaydi tabiki milletce sevinirdik ama hic önemli degil olimpiyat sampiyonu bir takimi yenerek ülkemizin adini tüm dünyanin tv kanallarinda söylettiniz ayrica Türkiyenin sporda bilim ve sanatta adini duyuran herkeze tesekkür etmemiz gerekir.

53
10
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

RESMEN AGLAMAYA GiTMiSLER KORE NEKi? Rusya Daha Güclü Rakipken Yeniyorsun Bunlardan Bi Cacik Olmaz Gecende iki Tanesi Havada Carpisti Yerde Hüngür Hüngür Yine Aglamadilarmi???

2
18
yanıtYanıtla
Hakan Ege:

Buraya kadar getirdiler tebrikler,ama gercek su ki zoru başardılar.onumuzdeki finallere.:)(

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title