Haberler

Hatayspor'da hedef 3 puan

Güncelleme:

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 27 Şubat Pazar günü Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacağı karşılaşmasından iyi bir futbolla 3 puanı almak istediklerini kaydetti.

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 27 Şubat Pazar günü Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacağı karşılaşmasından iyi bir futbolla 3 puanı almak istediklerini kaydetti.

Osman Çalgın Tesisleri'ndeki idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, hafta sonu oynayacakları kendi seyircileri galibiyetinin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Kolay bir maç olmayacak, ne kadar Malatyaspor'un ligdeki konumu sıralaması altta olsa da özellikle en son Gaziantep ve Antalyaspor ile oynadıkları maçı analiz ederken kesinlikle pes etmiş bir takım değil tam tersine mücadele eden son şansına kadar zorlayan bir rakiple oynayacağız. Aynı ciddiyetimizle maça çıkış kendi sahamızda iyi bir futbolla iyi mücadele ile 3 puanı almak istiyoruz. Burak Öksüz'ün de sakatlığı beklediğimizden daha iyi çıktı. Bir ihtimal hafta sonu kullanabileceğiz. Mame Diouf'un da durumu iyiye gidiyor ve onu da hafta sonu kullanabileceğiz. Falette'nin sakatlığı vardı. O da takımla antrenmanlara başladı. Bunlar dışında eksiğimiz yok."

Takımının zaman zaman inişli dönemde çok sakatlık yaşadıklarını hatırlatan Erdoğan, tam takım oldukları zaman çok daha farklı bir durumda olduklarını belirtti.

Hedefledikleri puanların içinde olduklarını dile getirin Erdoğan, "Sezon başı yönetimimizle de bu sezonun hedeflerini konuşurken ilk 10'da bitirmeyi hedefliyorduk. Her zaman dediğim bir şey vardı biz maç maç değerlendiriyoruz. Eğer önümüzde daha iyi bir hedefe ulaşabileceğimiz fırsat olursa bunu sonuna kadar değerlendirmek istiyoruz. Gayet puan olarak iyi yerdeyiz. Ama bir gerçek var son 10 hafta inişli çıkışlı bir performans sergilediğimiz doğru, bizde bunun farkındayız oyuncularımızda bu durumdan mutlu değiller. Önümüzde bunları telafi edeceğimiz maçlar olacak. Ligin sonuna kadar sıralamada nereye gidebilirsek bunu zorlayacağız."diye

Erdoğan, Maohmud Kahraba'yla ilgili soruya da, "Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncu tabi onun en son oynadığı kulüpte son maçı biraz geçen yılın 11 ayında oynaması ve antrenmanlardan da uzak kalması açıkçası fiziksel olarak hazır biri durumda bize gelmedi. Onu biz hem en son milli takım arasında izin günlerinde özel çalıştırarak hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Özel ve yetenekli bir oyuncu ama dediğim gibi şu anda tam istediğimiz duruma gelmedi inşallah kendi çabası hem de bizim antrenmanlarımızla daha iyi seviyeye gelir ve önümüzdeki maçlardan faydalanmak isteriz."şeklinde cevap verdi.

Atakaş Hatayspor oyuncusu Onur Ergün da, hafta sonu yapacakları Malatyaspor maçına iyi hazırlandıklarını anlattı.

Göztepe ve Fenerbahçe maçından sonra bir çıkış yakalamak istediklerini anlatan Ergün, "Uzun süredir inişli çıkış bir grafiğimiz var bunu toparlamak istiyorduk ama Fenerbahçe maçında olmadı bazı talihsizlikler oldu. Bu hafta kazanıp tekrardan eski günlerdeki gibi üst üste galibiyetler alıp Hatayspor'u hedeflerine ulaştırmak istiyoruz sezon sonunda, taraftarlarımıza bugüne kadar olan destekleri için teşekkür ederiz ama bundan sonrası için daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Ligin sonuna kadar geldik artık her maç çok zor, bizde bunun bilincindeyiz. Onlardan ricamız bu zamana kadar oldukları gibi daha fazla yanımıza olmalarını istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Ömer Erdoğan Malatyaspor Hatayspor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title