Haberler

Haluk Yürekli'den Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak sözler: İktidar değişirse Türk olduğunu da unutacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in sarı-lacivertli kulübü sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakması büyük ses getirdi. Konuya ilişkin yorumlarda bulunan gazeteci Haluk Yürekli, "33 yaşında Fenerbahçeli olduğunu hatırlayan, aynı zamanda Türk olduğunu da hatırlayan Mesut Özil, Fenerbahçe'de kapının önüne koyulunca Fenerbahçeliliği bir anda bitti. Bu ülkede hükümet değişirse, iktidar değişirse Türk olduğunu da unutacak." dedi.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü beklenen performansı alamadığı Mesut Özil uzun süredir kadro dışı. Yıldız futbolcu sürpriz bir hamleyle sarı-lacivertli kulübü sosyal medya hesaplarından da takip etmeyi bıraktı. YouTube'da yayın yapan Spor Gecesi programında yaşananları değerlendiren gazeteci Haluk Yürekli, Mesut Özil ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Haluk Yürekli'den Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak sözler: İktidar değişirse Türk olduğunu da unutacakHaluk Yürekli-Gökhan Dinç

"MESUT ÖZİL BÖYLE BİR İNSAN"

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil, sarı-lacivertli kulübü sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakması büyük ses getirdi. Konuya ilişkin yorumlarda bulunan gazeteci Haluk Yürekli, "33 yaşında Fenerbahçeli olduğunu hatırlayan aynı zamanda Türk olduğunu hatırlayan Mesut Özil, Fenerbahçe'de kapının önüne koyulunca Fenerbahçeliliği bir anda bitti. Takipten çıktı, Arsenal'i Almanya Milli Takımı'nı hala takip ediyor. Bu ülkede hükümet değişirse, iktidar değişirse Türk olduğunu da unutacak. Mesut Özil böyle bir insan, daha önce bunu söyledik." dedi.

Haluk Yürekli'den Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak sözler: İktidar değişirse Türk olduğunu da unutacak

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Hükümet Haberler

500

Yorumlar (7)

Eren İsmail:

Mesut İlkay gibi Alman milli takımı secmis futbolcuları türk diye ovunmemiz çok gereksiz çünkü milli duyguları sıfır. Birde bunları Türk statüsünde oynaması bana göre ters.

21
10
yanıtYanıtla
ALİ AKBAŞ:

Mesut DOĞUTÜRKİSTANDAKİ TÜRKLMER için görüşünü söylerken TÜRK düde fb takibi bırakıncamı TÜRK olmuyor mesut herzaman bir fb olduğunu söyledi suç mesut da değil onu oynatamıyan verimli kullanamıyan hocalarda suç

10
9
yanıtYanıtla
serap yuva:

sadece fb gelen antrenörler vizyonsuz idi mesutun klasina uygun oyun oynatmayi bilmiyor du bu sebeple mesut verimli olamadi mesut dunyanin futbol beşiğin de top oynamistir Türkiye enalt ligde yer alan lig burda mesutun klasinda topcu yok bence

10
4
yanıtYanıtla
serap yuva:

Bana kalirsa fenerbahce antrenör leri mesut un ününü duya capinda futbolcu olduğunu kiskanclikla kadroda az yer verip vay iste verimsiz su bu diye onu körelt tiler mesut dunyaya klasi kanitlamis futbolcu

6
4
yanıtYanıtla
Sadık:

Çok yanlış ve agır bir söylem,Kabul etmiyoruz,Mesutun Türklügünü ölçmek sizemi kaldı.Mesut Hayırsever ve Çok Vatanseverdir.

3
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Mesut Alman milli takımını seçerken kendi turklugunu kendi 9lcmustur zaten. Hayirseverligini nerden biliyorsun amca oglunuzmu.

yanıt4
yanıt1
emre akgül:

MesutOL'amamışlar mı :)

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title