Haberler

Hakkari'de karakolda polis şiddeti iddiasına Valilik'ten soruşturma

Güncelleme:

Kızıyla birlikte iftar sonrası gittiği Hakkari Zap Spor maçında çıkan olaylara karıştığı iddia edilen seyirci Yalçın Kaval, evinde gözaltına alındı. Kaval, ifade verdiği Atatürk Polis Merkezi'nde darbedildiğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Hakkari Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

Hakkari Zap Spor'un dün evinde Mazıdağı Fosfat Spor ile oynadığı karşılaşmanın devre arasında çıkan olaylara karıştığı suçlamasıyla evinde gözaltına alınan Yalçın Kaval, götürüldüğü polis merkezinde darbedildiğini öne sürüp, şikayetçi oldu. Hakkari Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hakkari'de karakolda polis şiddeti iddiasına Valilik'ten soruşturma

FUTBOLCULAR SEYİRCİLERLE TARTIŞTI

Aşağı Merzan Mahallesi'ndeki stadyumda dün Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Hakkari Zap Spor ile Mazıdağı Fosfat Spor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısının bitiminde futbolcular seyircilerle tartıştı. Bu sırada bazı seyirciler sahaya girince arbede yaşandı.

Hakkari'de karakolda polis şiddeti iddiasına Valilik'ten soruşturma

POLİS TARAFINDAN EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Karşılaşmayı kızı ile birlikte izleyen 3 çocuk babası Yalçın Kaval, iftar sonrası olaylara karıştığı gerekçesiyle polis tarafından evinde gözaltına alındı. Atatürk Polis Merkezi'nde ifadesi alanın Kaval, sağlık kontrolü için götürüldüğü Hakkari Devlet Hastanesi'nde darbedildiğini ileri sürüp, şikayetçi oldu. Bunun üzerine Kaval, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrıldı.

Hakkari'de karakolda polis şiddeti iddiasına Valilik'ten soruşturma

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari Valiliği de konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi; "Hakkari Zap Spor ile Mazıdağ Spor kulübü maçındaki olayların ardından savcılık talimatı ile ifadeye çağrılan Yalçın Kaval'ın karakolda darbedildiği iddiası üzerine Valiliğimizce ivedi olarak soruşturma başlatılmıştır. Olay tüm yönleri ile incelenecek olup, soruşturma sonucuna göre ilgililer hakkında yasal işlemler eksiksiz olarak uygulanacaktır. Kamuoyuna duyurulur."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hakkari Valiliği Hakkari İftar Spor Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Ekkgfzv Yhhfddnnb:

Zaten ya ekmek almaya, ya teravihe, yada maça gidiyorlar dünyanın en temiz masum insanları polis nasıl kıyıyor bunlara ya

49
31
yanıtYanıtla
Melek Ucakoglu:

işte polis bu yüzden coğu müdahale de birşey yapamıyor yaptı mı soruşturma uzaklaştırma. yetkisi yok ki bu ülkede polis olmak akıl işi değil

15
8
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Melek çok cahilsin. Polis başımızın tacı, bazı kendini bilmezler çıkıyor aradan. 2 sene önce dövülerek öldürüldü bir vatandaşımız,kamera görüntüleri çıktı. Gün gelir başına gelir öyle anlarsın.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title