Haberler

Hakem Süleyman Abay, Ceza Sahası Dışındaki Pozisyonda Penaltı Kararı Verdi

Güncelleme:

Trabzonspor - Konyaspor maçı hakemi Süleyman Abay, ceza sahası dışında gerçekleşen pozisyon sonrasında deplasman ekibi lehine penaltı kararı verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftası, yine çok tartışılacak bir pozisyon ile start aldı. Trabzonspor'un, Avni Aker'de Konyaspor ile karşı karşıya geldiği mücadelenin 48. dakikasında, Konyaspor'da Rangelov ceza alanına girerken yerde kaldı ve maçın hakemi Süleyman Abay penaltı noktasını gösterdi.

Bu kararın ardında Trabzonspor oyuncuları ve taraftarlar, pozisyonun ceza alanı dışında olduğu ve penaltı kararının yanlış olduğu yönünde itirazlarda bulundu.

2. GOL DE TARTIŞILDI

Öte yandan Torku Konyaspor'un bulduğu ikinci golde Trabzonsporlu oyuncuların ve teknik heyetin ofsayt itirazına neden olmuştu. Lig TV'nin 'piero'suna göre golü atan Traore 23 cm ofsayt pozisyonunda.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Süleyman Abay Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Laz bükücü:

Agla trabzon agla.. Agzina emzik verecek aziz baba...:)

14
12
yanıtYanıtla
mustafaMobil-ANDROID:

konyaspor un hakları yenilirken niye haber yapmıyordu bu düdük ler.....

6
15
yanıtYanıtla
ekomuhMobil-ANDROID:

Bu hakemi yüzde yüz aziz atamis. Trabzon 1Aziz 2. Zira iki golde bozuk.

11
6
yanıtYanıtla
çok da suçlu hakem:

güçlü olsan hakeme rağmen yenersin

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

trabzonu cekemeyen ne katar karni agiran insan var memleketli olun cingeneler varmi memleketinizin takimi?baskalarinin kotuyle osurmayin

4
4
yanıtYanıtla
Efe1907Mobil-IOS:

Çok işginçtir bu hakemler gs ye bjk ye çalışıyolar gibi..yeter artık bu günlerde sadece fener ve trabzonun canı yanıyor...adam önündeki eli görmez dışardaki faulü penaltı der,kartlarını evde unutur!!!! Bu nedir ya...

5
0
yanıtYanıtla
ahmetMobil-ANDROID:

gecen yil fenerbahce taca yarim metreden fazla cikan topu hakem devam ettirip galatasaraya gol attirmisti yapan yapiyor bu isleri

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title