Haberler

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf: Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım

Güncelleme:

Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo'ya verdiği röportajda "Kendimi Galatasaray'da oynarken hayal etmiyorum" sözlerine açıklık getirdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çalhanoğlu, "Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım" dedi. Çalhanoğlu, yanlış anlaşılmanın dil farklılığından kaynaklandığını belirtti ve herhangi bir kulübe saygısızlık yapmadığını, söylediklerinin ülke futbolunun gelişmesi temennisi özelinde olduğunu vurguladı.

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo'ya verdiği röportajda söylediği "Kendimi Galatasaray'da oynarken hayal etmiyorum" sözlerine açıklık getirdi.

"G.SARAY'A DUYDUĞUM SEVGİYİ HİÇBİR ZAMAN SAKLAMADIM"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hakan Çalhanoğlu, "Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım" dedi.

Çalhanoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

"Dün bir röportajda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirtmek istiyorum. Bu yanlış anlaşılmanın dil farklılığından kaynaklandığını düşünüyorum. Her zaman şeffaf ve dürüstlüğü prensip edinmiş biri olarak herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep vermemek adına bu açıklamayı yapmam gerek. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olamaz. Söylediklerim bir kulüp özelinde değil, ülke futbolumuzun gelişmesi temennisi özelindeydi. Son aylarda ülkemiz futbolunda yaşananlar herkesin malumu. Bu yaşananların marka değerimizi olumsuz etkilediği de çok açık. Benim en büyük temennim ülke futbolunda herkesin bir araya gelip futbolumuzun seviyesini yukarı çekmesi. Çünkü bu yaşanların tek zararının kendimize olduğu ortada. Eğer futbolumuzu hak ettiği yere getirirsek zaten Dünya üzerindeki her futbolcu Türkiye'de oynamak isteyecektir, genç yaşlarında dahi. Bunu başaracak potansiyelimiz, Avrupa'nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde rekabet edebilecek kapasitemiz var. Yeter ki ülkece artık bunu yapmaya karar verelim. Söylediklerim bundan ibaretti. Saygılarımla."

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf: Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Ahmet Dimli:

Galatasaray önce aklanacak ondan sonra adı zikredilecek fetöyle kazandığı haksız Şampiyonluklarin hesabını haksız kazanımlarını ödemeden benim için hiçbir şey ifade etmiyen bir oluşumdur

33
91
yanıtYanıtla
Ali Demirdaş:

fenerbahçeyi bitirmek için Türk futbolunu bitirdilier..ve bunun mimarı .gs beka

yanıt19
yanıt41
Veysel null:

yanlış konuşmuşsun. Fenerbahçe yi şampiyon yapabilmek için her adaletsizliği mübah görüp türk futbolunu bitirdiler

yanıt23
yanıt9
kripto para:

yakında badem bıyık bırakır

15
36
yanıtYanıtla
EmiDemi:

GALATASARAY tüm kus cesitlerine cok büyük geliyor.Kuslar GALATASARAYIN altinda eziliyorlar..

33
15
yanıtYanıtla
Turkish Power:

Gs'nin geçmişteki şampiyonlukları soruşturulsa Türkiye'de asla kapanmayacak dosyalar oluşur sakın Türkiye'ye gelme Hakan

15
27
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

bunu hepimiz biliyoruz zaten hakancım ben beşiktaşlıyım sorun yok tabiki istediğin takımı destekleyebilirsin.

26
2
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

neden acaba herkes kariyerlerinin bitimine yakın Türkiye'ye gelmek istiyor?

12
1
yanıtYanıtla
Erdal Koç:

Nedeni belli. Türkiye’de futbol bitmiş.

yanıt14
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title