Haberler

Hagi mi, Alex mi? Fenerbahçe efsanesi Emre Belözoğlu, klişe soruda herkesi ters köşeye yatırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olarak bugün resmen lanse edilen Emre Belözoğlu, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunurken Türkiye'de artık klişe bir soru haline gelen 'Hagi mi daha iyi, Alex mi?' sorusuna 'Hagi' yanıtını verdi.

Fenerbahçe'de yeni sportif direktörlük görevi bugün resmen açıklanan Emre Belözoğlu, Haber Global kanalında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu.

Kariyeriyle ilgili birçok konuda değerlendirmelerde bulunan Belözoğlu, artık ülkemizde bir klasik haline gelen "Hagi mi, Alex mi?" sorusuna şaşırtan bir yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

"Hagi'yi Alex'ten ayıran Hagi asker bir oyuncuydu. Kaybetmez, mücadele eder. Hiçbir şekilde pes etmez. Hagi'deki kaybetme karşısındaki tahammülsüzlük beni yakalamıştır. Hagi, Türkiye'de gördüğüm en büyük futbolcu. Antrenman biterdi. Bize bağırırdı, 'Nereye gidiyorsunuz?' diye, beraber bizi çalıştırırdı. O dönemde Hagi'nin bende çok katkısı olmuştu. Burada da Alex'e herhangi bir şey konduruyormuşum gibi anlaşılmasın lütfen."

"BEN OYNADIĞIM ARKADAŞLARIMI SAHA DIŞINDA DA GELİŞTİRDİ"

"Ben kazanmayı çok sevdim. Hayatta birçok şeyi kaybetmekten de mutluluk duydum o ayrı bir şey. Ben sahada kazanmayı çok sevdim" diyen Belözoğlu, "Başarının altında yatan en büyük duygu kazanmak, tekrar o duyguyu sağlamak. Ben oynadığım arkadaşlarımı sadece saha içinde değil saha dışında da geliştirdiğimi düşünüyorum" yorumunu yaptı.

"FATİH TERİM'E BAŞARILAR DİLİYORUM"

Belözoğlu, "Fatih terim büyük bir teknik adam. Kariyeri de ortada. Her zaman iyi anılarla hatırlıyorum. Başarısının devam etmesini diliyorum" diye ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Gheorghe Hagi Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (72)

Alek Hagi:

İkisi de büyük futbolcu. Kağıt üstünde Hagi daha iyi tabiki. Başarılar ve Avrupada oynadığı kulüpler de. Ama hangisinin oyunu daha hoştu. Kesinlikle Alex. Hangisi daha karakterli Kesinlikle Alex. Türkiye en çok hangisini sevdi Alex tabiki. Hagi Emre gibiydi sevmeyeni de çoktu

9
22
yanıtYanıtla
Maho:

La alex haginin ayak kabi bagi bile olamaz alex dediniz adam siradan bir adam

yanıt8
yanıt5
Belcika genk:

Fifa 21 de neden alex icon yok ozaman medem alex daha iyse neden yok? Neden hagi var fifada ?

yanıt3
yanıt1
.:

Fenerbahçeliyim, Dünya da Hagi diyorum, Türkiye de Alex. Söyleyeceklerim bu kadar.

21
5
yanıtYanıtla
HAZAR:

hagi ne yaaaaa. alex gibisi gelmiş mi şu ülkeye. gol kralı oldu asist kralı oldu. hagi anca kavga edip kırmızı kart görürdü. iyiki bi uefa aldılar. karşısına boş beleş takımlar çıkmış. bi arsenal var onuda balına yendiler penaltıdan

7
18
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Hagi ispanya ve İtalya da oynadı, Aleks Büyük takımlarda oynamadı. Rael, bslna gibi, bence hagi.

19
3
yanıtYanıtla
KrAlex:

Yere göğe sığdıramayan wesley sneijder + george hagi: maç: 256 gol: 94 asist: 81 maç başı skor katkısı: 0.68 KRAL alex de souza: maç: 241 gol: 136 asist: 113 maç başı skor katkısı: 1.03

9
12
yanıtYanıtla
.....:

senin mantığına göre gidersek Türkiye''de en iyi futbolcu Hakan Şükür oluyor. Futboldan anlayan sahaya futbol cahilleri istatistiğe bakar

yanıt4
yanıt3
tebrikler:

sonunda akıllı bir adam çıktı. futbol sonuç oyunudur. hagi kim len.

yanıt3
yanıt3
Türk:

Ne saçma bir kıyaslama. O zaman Alex İbrahimovic ten de iyi Rivaldo dan da Zidane dan da hatta Ronaldinho dan bile iyi olabilir. Maç başı gol istatistigine göre futbolcu degerlendireceksek yandık. Alex in kaç tane Avrupa maçında büyük kulüplere karşı çok iyi etkili oynadığı maç var sayıyla gösterilir. Hagi tek başına zamanın dünya yıldızı stoperlerini sıraya diziyordu kusura bakmayın.

yanıt0
yanıt0
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title