Haberler

Güntekin Onay kırmızı kart gören Caner Erkin'e fena patladı: Artık 34 yaşına geldi

Güncelleme:

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kaldı. Mücadeleyi değerlendiren Güntekin Onay, Karagümrük'ü 9 kişi bırakan Caner Erkin'e tepki gösterirken "Caner de artık 34 yaşına geldi. Zaten bir kişi eksik kalmışsınız, orada sinirlerinize hakim olacaksınız. Ne dediyse ne yaptıysa orada kırmızı kartlık bir şey yaptı ki hakem de direkt kırmızı kart gösterdi. Takım arkadaşlarını yalnız bırakmaktır bu." dedi.

Yayıncı kuruluşun yorumcularından Güntekin Onay, Fatih Karagümrük'ü Fenerbahçe karşısında 38. dakikada 9 kişi bırakan Caner Erkin'i eleştirdi.

"TAKIM ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMAKTIR BU"

Güntekin Onay yaptığı açıklamada, "Caner de artık 34 yaşına geldi. Zaten bir kişi eksik kalmışsınız, orada sinirlerinize hakim olacaksınız. Ne dediyse ne yaptıysa orada kırmızı kartlık bir şey yaptı ki hakem de direkt kırmızı kart gösterdi. Takım arkadaşlarını yalnız bırakmaktır bu. Vitor Pereira'ya özür borcu var insanların. Şunu bunu niye oynatmıyorsun deniyordu. 9 kişilik rakibi yenemiyorlar!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Güntekin Onay Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500

Yorumlar (8)

Sabit Eğridoğru:

Kırmızı kartı bilerek gördüğünü hepimiz biliyoruz güntekin efendi.. Sen de itiraf et.

63
10
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

caner efendi bile kurtaramadı fenevi.

62
8
yanıtYanıtla
Metin Demir:

para verip bu rezil ligi izleyen hala varmı ben nihat başkan olduğundan beri izlemiyorum sadece haberlerini okuyorum birde avrupa maçlarını izliyorum

55
3
yanıtYanıtla
erman genç :

Özeti bile izlemek gelmiyor içimden artık maçların, Caner Fener rahat yensin diye bilerek attırdı kendini kıyak geçti aklınca ama yine beceremediler, 9 kişiye karşı

43
10
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Caner kendini kasti attırmadıysa bizde futbolseverler olarak bişey bilmiyoruz. orada neye itiraz ediyorsun ki net elle oynama ve kırmızı kart doğru hala ısrar ediyorsun.. bir insanda utanma olmalı, takımın eksik kalmış zaten sen hakeme orada saydırmaya çalışıyorsun beni de at dercesine hareketler laflar.

10
3
yanıtYanıtla
Awesome:

Fenere maçı vermenin başka bir yoluydu ama tutmadı. Fenerbahçe 2. ligde oynasın futbolunu. Büyük takım büyük kulüp diyorlar ama 9 kişilik takıma gol atamıyorsun. Fener kümeye :)))

9
3
yanıtYanıtla
Emre Guler:

açık açık şike yapmanın değişik bir tarzı da bu olması gerek cener efendi

10
2
yanıtYanıtla
ahmet fahlan:

hani nerde fena patlamış ? "TAKIM ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMAKTIR BU" demiş vay be gerçekten mi? :) yarın seni dinleyip çok efendi bi futbolcu olarak devam edecek hayatına ta kii Fenerbahçe maçına kadar ;)

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title