Haberler

Gümüşhacıköy Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu Rahvan At Yarışları Düzenlendi

Güncelleme:

Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu rahvan at yarışları Ayşe Pınarı mevkisinde gerçekleştirildi. Yarışlara Çorum, Samsun, Ordu, Tokat, Kastamonu, Sivas, Karabük ve Amasya'dan 63 yarışçı katıldı. Dereceye giren atların sahiplerine ödülleri Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol tarafından verildi. Belediye Başkanı Özyol, ata sporunu canlandırmak ve ilçenin adını bu sporla tanıtmak istediklerini belirtti.

Gümüşhacıköy Belediyesince "100. Yıl Cumhuriyet Koşusu" rahvan at yarışları düzenlendi.

Ayşe Pınarı mevkisinde yapılan yarışlara Çorum, Samsun, Ordu, Tokat, Kastamonu, Sivas, Karabük ve Amasya'dan 63 yarışçı katıldı.

Yarışlarda dereceye giren atların sahiplerine ödülleri, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol tarafından verildi.

Özyol, konuşmasında, ata sporunu canlandırmak istediklerini söyledi.

Rahvan at yarışlarının düzenli şekilde olması için belediye olarak çalışma yaptıklarını belirten Özyol, "Cumhuriyetimizin 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Düzenlediğimiz at yarışlarını geleneksel hale getirmek istiyoruz. İlçemizin adını bu sporla tanıtmak ve kültürümüzü canlı tutmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhacıköy Zehra Özyol Kastamonu Karabük Samsun Amasya Sivas Tokat Çorum Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title