Haberler

    Gültekin Gencer: Antalyaspor'un Geleceği İçin Gençlerden Oluşan Transfer Listesi Yapıyoruz

    Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yapacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

    Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yapacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

    Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana koşu ile başlayan kırmızı-beyazlı oyuncular, daha sonra koordinasyon ve şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

    Antrenmana sakatlıkları bulunan Milan Baros, Insa, Anton Ferdinand ile hasta olan Mehmet Sedef ve Uğur İnceman katılmadı.

    Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşılaşmasının ligin ilk yarısının son maçı olduğuna dikkati çekerek, kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını söyledi.

    Trabzon'a yönetim kurulu, Antalyalı iş adamları ve Vali Sebahattin Öztürk ile gideceklerini kaydeden Gencer, "Kötü gidişattan sonra Trabzon'dan 3 puan ile döneceğimize inanıyorum. Bunu başaracak kadro, moral ve motivasyon olduğunu düşünüyorum. Herkesin devre arasına moralli gitmesi için kazanmamız gerekiyor" dedi.

    Samet Aybaba'nın görevi bırakacağı yönündeki söylentilere değinen Gencer, Aybaba ile her ne kadar 1 yıllık sözleşme yapsalar da herhangi bir problem yaşanmaması durumunda uzun süre beraber olacaklarını belirtti.

    Aybaba ile çok sık görüştüklerini dile getiren Gencer, "Ligin ikinci yarısında kurulması gereken kadroyu geçin, Antalyaspor'un geleceği için gençlerden oluşan transfer listesi yapıyoruz. İstifa söz konusu olsa bana gelir söyler" diye konuştu.

    Ziraat Türkiye Kupası'ndaki eşleşmeler

    Dün gerçekleşen Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından takımın yer aldığı grubu değerlendiren Gencer, Galatasaray ile aynı grupta yer almayı istediklerini, bu dileklerinin gerçekleştiğini ifade etti.

    Galatasaray ile aynı grupta yer almaları halinde finalde karşılaşma ihtimali bulunacağını bildiren Gencer, Galatasaray ile bir ayda 3 maç yapacaklarını, bunun hem avantaj hem de dezavantaj olduğunu belirtti.

    Milan Baros'un sakatlığı

    Gencer, Milan Baros'un sakatlığıyla ilgili durumun ay başında yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

    "Baros bizim futbolcumuz. Kapımız hiçbir zaman kapanmadı. Kendisine bu sezon futbola dönme imkanı olmazsa sözleşmesini dondurma veya karşılıklı feshetme, önümüzdeki yıl aynı şartlarda oynama imkanı verme, futbol oynamayı düşünmüyorsa bile Antalyaspor'un değişik birimlerinde sportif direktörlük gibi görev verebileceğimiz tekliflerini ilettik. Baros gibi bir markanın Antalyaspor'a uzun yıllar hizmet etmesini düşündüğümüz için böyle bir teklif sunduk. Kendisi de çok memnun kaldı."

    Teknik direktör Aybaba

    Aybaba ise Trabzonspor'un kadro anlamında ligin en zengin takımlarından biri olduğunu belirtti.

    Kendilerinin de deplasmanda iyi ve doğru oynamaya çalışan takımlardan olduğunu ifade eden Aybaba, "Son maç, kazanmak için her şeyin yapılması gereken bir maç. Arkadaşlarımız da bunların bilincinde. Sahaya çıkıp bunu yapmaya çalışacağız" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gültekin Gencer Samet Aybaba Milan Baros Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title