Haberler

Göztepe Voleybol, BB Bodrumspor'u mağlup ederek deplasmanda galibiyet aldı

Güncelleme:

Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi'n 6. hafta mücadelesinde BB Bodrumspor'u 3-0 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini elde etti. Göztepe Voleybol Başantrenörü Alker Alkan, oyuncularını performanslarından dolayı tebrik ederken, önümüzdeki maçlara odaklanacaklarını belirtti.

Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi'n 6. hafta mücadelesinde konuk olduğu BB Bodrumspor'u 3-0 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini elde etti.

TVF Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, 6. hafta mücadelesinde oynanan maçta dün BB Bodrumspor'a konuk oldu. Karşılaşmaya istediği gibi başlayan ve müsabaka boyunca üstün bir oyun sergileyen İzmir temsilcisi, ilk 3 sette hata yapmayarak mücadelen 3-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılı ekip, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini elde etti. Göztepe Voleybol Başantrenörü Alker Alkan da yaptığı açıklamada dış saha galibiyeti aldıkları için mutlu olduğunu dile getirerek, "Oyuncularımı gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Hafta içinde bir diğer rakibimiz V.Bank B ile oynayacağız. Bu ligde özellikle aynı hafta içerisinde üç maç oynadığınız zaman fiziksel olduğu kadar mental olarak da ayakta kalmak gerekiyor. Yarın bu galibiyeti unutup Çarşamba günü oynayacağımız maça odaklanacağız.

V.Bank voleybol disiplini olan, belirli bir blok-defans kurgusu ile oynayan bir takım. Bu kültürle oynayan takımlara karşı maçlar hem zor hem de çok keyifli geçer. Maç maç ilerliyoruz. Serimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Önce Çarşamba günü taraftarımızın da desteğiyle güzel bir galibiyet alıp ardından hafta sonu deplasmana öyle gitmek istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Voleybol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title