Haberler

Göztepe, Ali Dere'yi kadrosuna kattı

Güncelleme:

SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe, transfer döneminde sol bek Ali Dere'yi kadrosuna dahil etti. Ali ile 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalandı.

SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe imza şova başladı. Transfer döneminde ilk olarak Kasımpaşa'dan stoper Tarkan Serbest'le sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Altınordu'da top koşturan sol bek Ali Dere'yi de resmen kadrosuna dahil etti. Göztepe, Ali ile 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kurban Bayramı'nda üst üste transferleri resmileştiren Göztepe'de takviyelerin devam edeceği bildirildi. Konyaspor'da futbola başlayan 30 yaşındaki sol bek, Fethiyespor, Boluspor, 1922 Konyaspor, İstanbulspor ve Altınordu'da oynadı. Ali Dere geçen sezon Altınordu formasıyla 33 1'inci Lig maçına çıktı. Toplam 2798 dakika süre alan deneyimli futbolcu, Altınordu ile küme düşme üzüntüsü yaşadı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ali Dere Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title