Haberler

Giresun Üniversitesi'nden Giresunspor'a Destek

Güncelleme:

Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın katkılarıyla Giresunspor'a destek amacıyla 19 Eylül Spor Salonu'nda gece düzenlendi.

Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın katkılarıyla Giresunspor'a destek amacıyla 19 Eylül Spor Salonu'nda gece düzenlendi.

Geceye Giresun Valisi'nin eşi Melahat Şahin, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ve eşi Zeynep Doğan, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı'nın eşi Çiğdem İlhanoğlu, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Bekir Ergök, İl Jandarma Komutanı Selahattin Acara'nın eşi Gülay Acara ile

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nun yanı sıra, Üniversite akademik ve idari personeli, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamı,

öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gece, Giresun Üniversitesi tarafından hazırlanan Giresun'un geçmişinden günümüze değerlerini ve Giresunspor'u konu alan belgesel filmin gösterimi ile başladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Giresunspor Asbaşkanı Nahid Yamak, "Çok değerli ve önemli bir şehir olan Giresun'un bir evladı olduğum için gurur duyuyorum. Başta Giresun Üniversitesi Rektörü olmak üzere üniversitemizin tüm akademik ve idari personeline bu anlamlı geceyi düzenledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Prof.Dr. Aygün Atar ise, "Giresunspor'a sahip çıkmak, Giresun'a sahip çıkmakla eşdeğerdir. Giresunspor'a sahip çıkmayan bir ecdadı, gelecek nesillerin asla affetmez. Bu geceye

ve Giresunspor'a destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından konser düzenlenirken, ardından Giresunspor'a destek için Giresunspor yöneticilerinin ve futbolcularının imzaladığı forma açık arttırma ile satışa çıkarıldı. Açık arttırma sonunda Yeşil-Beyazlı formayı Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar 5 bin TL vererek satın aldı.

Konser programının tamamlanmasının ardından, Rektör Aygün Attar, Giresunspor Asbaşkanı Nahid Yamak'a bilet satışlarından elde edilen 65 bin TL'lik çeki takdim etti. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresun Üniversitesi Zeynep Doğan Giresunspor Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title