Haberler

Gerilim gece gündüz devam ediyor! Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi çıldırtacak paylaşım

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha transferi için cevap niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılılar sosyal medya hesaplarından Zaha t-shirtlerini GS Store'den satın alabileceğini duyuran bir paylaşım yaptılar.

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe cephesinden Wilfried Zaha transferi için gelen açıklamaların ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı.

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME YAPTILAR

Sarı-kırmızılılardan yapılan paylaşıma, "Wilfried Zaha t-shirtlerini GS Store'den satın alabilirsiniz" ifadeleri kullandı. Sarı-kırmızılı kulüp paylaşımında "Önce Sahada Şimdi Zahada" hashtag'ini kullandı.

BİR DE ŞARKI EKLEDİLER

Sezon başlamadan ezeli rakipler araındaki gerginlik tavan yaptı. Galatasaray'ın paylaşımında Burak Kut'un "Benimle Oynama" şarkısını kullanması ise dikkat çekti.

Gerilim gece gündüz devam ediyor! Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi çıldırtacak paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wilfried Zaha Wilfried Zaha Sosyal Medya Galatasaray Fenerbahçe Gs Store Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (19)

Fatih Araç:

çok güldün cincon ağlama sıran geldi

85
108
yanıtYanıtla
yasin serbest:

Galatasaray'ı kıskanmaları gerçekten normal bu zamana kadar yıldız takıntısı olmayan fenerbahçe şimdi nedense yıldız arıyor çünkü galatasaray 4 yıldızlı takım ligin olmadığı zamanların yıldızını istemek :) sonra sen git 3 ay adamı almak iste galatasaray gelsin 1 günde adamı alsın ister dünyaca ünlü topçu olsun ister sıradan topçu olsun ama bir gerçek galatasaray bu işleri yapıyor. Tek büyük oda galatasaray

51
76
yanıtYanıtla
Blackened:

Gs bu işleri cirkinlestirdi, sevimsizlesiyorlar. Yapmayın! Duyan Mbappe falan getirdi sanır, yapmayın komik oluyorsunuz :))

57
43
yanıtYanıtla
O Z:

Galatasaray göndermeleri sahada yapsın. Bir GS li olarak diyorum. İlk önce ismini bile söyleyemediğimiz takımı yen sonra gönderme yap. Bak beğenmediğimiz FB 5 attı.

69
26
yanıtYanıtla
sercan ozermis:

Sen bahis oynamayı bilmiyorsan GS nin suçu ne :)

yanıt12
yanıt16
metin karadeniz:

Fenerbahceliyim inanın hiç zoruma gitmedi Zahayı almaları

48
44
yanıtYanıtla
Alina Lopez:

Zaha iyi oyuncu ancak GS gibi dandik, küçük bir kulüpte oynaması üzücü.

28
63
yanıtYanıtla
yasin serbest:

fenerbahçe olarak galatasaray'ı kıskandığı apaçık ortada yıldız takıntısından belli sen git üç ay uğraş adamı almaya sonra galatasaray gelsin bir günde adamı elinden alsın ister dünyaca ünlü olsun ister sıradan bir oyuncu olsun işte galatasaray'a yetişebilmek için kaç fırın ekmek yemeniz lazım Hahaha zahaha

26
47
yanıtYanıtla
burhan taş:

sanırsın ki messi geldi yıllardır ingilterede oynamış ama büyük takımlara gidememiş en fazla 10 12 gol atabilmiş biri hani falcao olsa tamam o başarıydı zaten ama zaha yani bilemedim.. ama çok gısganıyoz bildiğin gibi değil aynı alamanyanın bizi gısgandığı gibi

27
34
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Bunlar normal FB nin GS elinden çok futbolcu aldı Vedat murigi irfan can bunlardan bir kaçı rekabet diyorsanız FB çok futbolcu almıştır GS elinden GS sevinsin garibler rahat bırakın

22
28
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title