Haberler

Genç Boksörün Feci Sonu! Çırpına Çırpına Can Verdi

Güncelleme:

Antalya'da rögar motorunda çıkan arızayı gidermeye çalışırken bir anda elektrik akımına kapılan 25 yaşındaki lisanslı amatör boksör Tayfun Çelikkıran, korkunç şekilde can verdi.

Antalya'da bir otelde teknik servis elemanı olarak çalışan 25 yaşındaki lisanslı amatör boksör Tayfun Çelikkıran, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Gencin cenazesini devamlı birlikte antrenman yaptığı kardeşi aldı.

Olay, dün öğle saatlerinde Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelde teknik servis elemanı olarak çalışan Tayfun Çelikkıran (25), rögar motorunda çıktığı iddia edilen arızayı gidermeye çalışırken bir anda elektrik akımına kapıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Çelikkıran'ı özel bir hastaneye kaldırdı. Ancak genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası polis bölgede araştırma başlatırken, Çelikkıran'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Genç Boksörün Feci Sonu! Çırpına Çırpına Can Verdi

SON YOLCULUĞUNDA DA YALNIZ BIRAKMADI

Çelikkıran'ın ölümü yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Küçük yaştan bu yana boks sporuyla uğraşan lisanslı amatör boksörün cenazesini almaya, kendisi gibi boksla uğraşan kardeşi Tarık Çelikkıran ile arkadaşları geldi. Son derece üzgün olduğu gözlenen Tarık Çelikkıran, ağabeyini ringde olduğu gibi son yolculuğunda da yalnız bırakmadı.

DİZİDE FİGÜRAN OLARAK ROL ALDI

Öte yandan, Çelikkıran'ın Alanya'da çekilen Yüzleşme dizisinde figüran olarak rol aldığı öğrenildi. Tayfun Çelikkıran'dan geriye, antrenman ve boks müsabakalarının görüntüleri kaldı.

Genç boksörün cenazesi Alanya Çıplaklı Mahallesi Hacı Baba Mezarlığı'nda defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu.

Genç boksörden geriye bu fotoğraflar kaldı;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Okurcalar Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

ali hayri:

çırpına çırpına nedir be kardeşim. nasıl gazetecisiniz siz.

71
0
yanıtYanıtla
Öz:

Çırpına çırpına öldü demek kötü olmuş. Sevenleri ve ailesi açısından çok üzücü.

60
0
yanıtYanıtla
Cengiz:

Başlık başınıza gelsin

45
0
yanıtYanıtla
d:

Allah rahmet eylesin. ama böyle haber de yapılmaz. bu haberi ölen gencin ailesi de okuyacak. çırpına çırpına can verdi ne demek?? bu şekilde yazarken vicdanınız sızlamıyor mu?

41
0
yanıtYanıtla
MERAKLI:

SİZİN ATTIĞINIZ BAŞLIĞIN ALLAH CEZASINI VERSİN. İNSANLAR ACISINI DAHA DA KATLIYORSUNUZ

34
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

Allah rahmet eylesin. Yalan Dunyayi biraktin acisiyla tatlisiyla. Huzur icinde Yat. Gencleri kaybetmek acitiyor. Hersey in hayirlisi.

31
1
yanıtYanıtla
çetin:

başlığı değiştirin. biraz saygılı olun.

27
0
yanıtYanıtla
Ali Kuşçu:

box spor değilki, şiddet.

9
16
yanıtYanıtla
PROTÜKTÖR:

Allah rahmet eder inşallah. . .

24
1
yanıtYanıtla
...:

aslan gibi delikanlı çok üzücü çok acı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah . . .

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title