Haberler

Gece Yarısı Özür Telefonu

Hakem Atama Komisyonu Başkanı Çelik, Hakem Arzuman'ın Tepki Çeken Yönetimi Sonrası Beşiktaş Başkanı Demirören'e "Çok Üzgünüz. Üzerimize Düşen Her Türlü Fedakarlığı Yapmaya Her Zaman Hazırız" Dedi.

Hakem Atama Komisyonu Başkanı Çelik, hakem Arzuman’ın tepki çeken yönetimi sonrası Beşiktaş Başkanı Demirören’e "Çok üzgünüz. Üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya her zaman hazırız" dedi.

DERBİ sona ermiş ve Beşiktaşlı yöneticiler, başkan Yıldırım Demiören’in A.Hisarı’ndaki evinin yolunu tutmuştu. Yöneticileri taşıyan midibüste yöneticiler, hakem İsmet Arzuman’ın öncesindeki faul nedeniyle geçersiz saydığı Higuain’in golündeki kararı tartışıyor, Arzuman’a ve Merkez Hakem Komitesi’ne (MHK) tepkilerini dile getiriyorlardı. Başkan Demirören, yöneticilerle birlikte Ertuğrul Sağlam’ı da evine çağırmıştı.

Yöneticiler, menajer Sinan Engin ve Sağlam maçı evinde izleyen Demirören ile derbinin değerlendirmesini yaparken, gece yarısına kadar bundan sonra izleyecekleri yolu masaya yatırdılar. Ancak Demirören’e gelen bir telefon tüm tartışmaların önüne geçti. Başkan telefonu açtı ve bir süre konuştu. Yönetici arkadaşları Demirören’in federasyondan bir yetkili ile konuştuklarını zannediyorlardı.

Fedakarlığa hazırız

Demirören arkadaşlarının merakını telefonu kapattıktan sonra giderdi. Telefondaki isim Hakem Atama Komisyonu Başkanı Sabri Çelik’ti. Demirören, Çelik’in "Yaşananlardan dolayı çok üzgünüz. Biz üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya da hazırız" dediğini arkadaşlarına iletti. Başkan arkadaşlarına Çelik’e hakem hatalarından bu sezon çok canlarının yandığını belirttiğini ve "Hakem hataları ile kaybettiğimiz kaçıncı maç. Futbolcuların emeklerine, taraftarların desteklerine ve bizlerin katkısına ihanet ediliyor. Futbolu yönetenler kulüplere eşit davransın, istediğimiz sadece bu" dediğini söyledi.

Demirören daha sonra, yöneticiler ve Sağlam’a moral vererek "Süper Lig’de yapacağımız Sivasspor maçında sahada PAF takımımızın oynaması uygun olur. Şimdi A takımımızdan Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile oynayacağı maçta alnının akı ve zaferle dönmesini istiyorum" diye konuştu. İsmail ER

Çelik: Telefon etmedim

HAKEM Atama Komisyonu Başkanı Sabri Çelik, dün telefonla yaptığımız görüşmede başkan Yıldırım Demirören’e telefon etmediğini söyledi. Çelik, "Allah, Allah bu haberler de nereden çıkıyor? Acaba daha başka kimlerle görüşmüşüm. Onları da söylediler mi?" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title