Haberler

Üç Büyükler, Savaş Ay'ın Ailesine Başsağlığı Diledi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Savaş Ay'ın vefatı nedeniyle "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz." mesajını yayımladı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri, gazeteci yazar Savaş Ay'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yayınlanan mesajda, "Savaş Ay'ın vefatını öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesindeki mesajda, "Usta gazeteci Savaş Ay'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve basın camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesindeki mesajında ise, "Gazeteci Savaş Ay'ın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bir süredir tedavi gören gazeteci Savaş Ay'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve medya camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Savaş Ay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title