Haberler

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

2012-2013 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Lig müsabakaları sonucunda Balıkesir Belediyesi Spor kulübü 1.Ligi şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e yükseldi.

2012-2013 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Lig müsabakaları sonucunda Balıkesir Belediyesi Spor kulübü 1. Ligi şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e yükseldi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Balıkesir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Ankara Yenimahalle Belediyespor ile oynadığı final maçını 65-60 kazanarak şampiyon oldu. 26 Mayıs Pazar Günü Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanan final maçını, Belediye Başkanı İsmail Ok, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Yusuf Özenç, Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu, bazı Meclis Üyeleri, Belediyespor yönetimi, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş izledi. Ankara Yenimahalle Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı ile oynadığı final maçının ilk yarısını 33-25 önde bitiren Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maçı 65-60 kazanarak şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükseldi.

Maç sonunda Belediye Başkanı İsmail Ok, Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç ve Ali Öztozlu sahaya inerek galibiyeti kutlayan takım oyuncularını tebrik etti. Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Mehmet Daşman, Antrenör Mustafa Deniz ile takım oyuncuları, Başkan Ok'un kendileri için verdiği akşam yemeğinde bir araya gelerek şampiyonluğu kutladı. Bu arada, 1. Ligi ikinci sırada tamamlayan Ordu Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü de önümüzdeki sezon Süper Lig'te oynamaya hak kazandı. Ligi 12. sırada bitiren Kırklareli Engelliler Spor Kulübü, 11. sırada tamamlayan Aydın Engelliler Spor Kulübü ve 10. sırada tamamlayan MP Samsun Engelli Gücü Spor Kulübü ise 1. Lig'den Bölgesel Lİg'e düşen takımlar oldu. Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde ise Galatasaray Spor Kulübü şampiyon olurken, Beşiktaş ikinci ve Kardemir Karabükspor kulübü üçüncü oldu. Süper Lig'in son iki sırasındaki takımları Karagücü Spor kulübü Adana Engelliler Spor Kulübü ise 1. Lig'e düştüler. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, 2013 - 2014 sezonunda tüm takımlara başarı diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Belediyesi Yenimahalle Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title