Haberler

Galatasaraylı Yekta'nın Son Hali Görenleri Şaşırttı

Güncelleme:

Sarı-kırmızılı ekipte geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş'un 4. yıldız dövmesi yaptırırken çekilen fotoğrafı, beraberinde ilginç bir tartışmayı getirdi.

Sezonu çifte kupayla kapatam Galatasaray'da Yekta Kurtuluş, çifte şampiyonluk kazanılan sezonun ardından sağ omuzuna 4. yıldız dövmesi yaptırdı.

GÖBEĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Tecrübeli futbolcu, bu dövmeyi yaptırdığı sırada bir de fotoğraf paylaştı. Ancak söz konusu karede dövmeden çok sarı-kırmızılı oyuncunun göbeği dikkati çekti.

"BU NE HAL"

Taraftarlar, sosyal medya hesapları üzerinden, yeşil sahalara veda eden 41 yaşındaki eski futbolcu Ryan Giggs'in fotoğrafı ile Yekta Kurtuluş'un karesini yan yana koyarak, 'Bu ne hal' yorumunda bulundular.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Yekta Kurtuluş Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

006:

dövme yapacagına spor yapsa. . . yaw ben futboldan milyon dolar kazanacağım da böyle göbeğim olacak :) akşam yemekten sonra bi yürüyüş bari yap yekta :D

3
0
yanıtYanıtla
TARİK:

İYİ Kİ LAHANASARAY LIYIM

1
0
yanıtYanıtla
yekta:

yiyip içip yatıyoruz , oldun o kadarda göbek

1
0
yanıtYanıtla
...Bal Mobil-IOS:

Neden geride kaldgmiz ortada degilmi bu halde trkiynn en buyk takiminda oynio

0
0
yanıtYanıtla
ALİ:

:))))))) TÜRK FUTBOLUNUN HALİ İÇLER ACISI FUTBOLUMUZ KALİTESİZ FUTBOLCULARIMIZ KEZA ÖYLE LİGİMİZ VASAT LİGE GELEN YABANCI FUTBOLCULAR DEĞERİNİN 4 KATI BEDELLE GELİYOR ODA GENELDE EMEKLİLİK ZAMANLARINI BURDA GECİRMEK İÇİN TAKIMLARIMIZ AVRUPA MACLARINA CIKINCA 4 LENİYOR PERİSAN OLUYORLAR BİRDE AVRUPADA EN COK PARA HARCANAN İLK 6 LİGDEN BİRİYİZ SU ANDA PETROL ZENGİNİ KATARI BİLE GECTİK YAZIK GÜNAH

0
0
yanıtYanıtla
xxx:

yuh pazu bile yok. . yazık valla yazık. milyon doları bu çöplere veriyolar ya

0
0
yanıtYanıtla
erkan elsiz:

İyi olmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title