Haberler

Galatasaraylı futbolcunun eşi elektrik faturasına isyan etti: Yırtar atarım

Güncelleme:

Galatasaray'da forma giyen Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, sosyal medya hesabından elektrik faturasına isyan etti. Oğulları Kürşad'la birlikte bir video paylaşan Şancı, "Elektrik faturamız geldi, Kürşad bundan çok şikayetçi. 'Yırtar atarım bu faturayı, böyle fatura mı olur!' de Kürşad" ifadelerini kullandı.

Elektrik faturasına isyan edenlerin arasına Galatasaraylı Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı da katıldı. Sosyal medyadan yayınladığı videoda elektrik faturasına isyan eden Şancı'nın paylaşımı büyük ilgi gördü.

Galatasaraylı futbolcunun eşi elektrik faturasına isyan etti: Yırtar atarımEbru Şancı-Alpaslan Öztürk

"KARDEŞİM BÖYLE FATURA MI OLUR!"

Galatasaray'ın deneyimli savunmacısı Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı sosyal medyadan oğulları Kürşad'la çektiği bir videoyu paylaştı. Elektrik faturasına tepki gösteren Şancı paylaşımında, "Elektrik faturamız geldi, Kürşad bundan çok şikayetçi. 'Yırtar atarım bu faturayı, böyle fatura mı olur!' de Kürşad. 'Kardeşim böyle fatura mı olur!' de" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı futbolcunun eşi elektrik faturasına isyan etti: Yırtar atarım

Galatasaraylı futbolcunun eşi elektrik faturasına isyan etti: Yırtar atarım

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Alpaslan Öztürk Ebru Şancı Haberler

500

Yorumlar (59)

muro:

slikon faturani kayipmi ettin onuda gosterseydin.Allahin karakter fakirleri

181
166
yanıtYanıtla
Emin Aksoy:

Arkadaşlar gücü bu faturaları ödemeye yetmeyen insanlar adına konuşmuş olabilirler.

yanıt5
yanıt2
Hakan Edis:

İnsanı olarak yorum yapmiş,maddi durumu iyi olabilir ama olmayanlara kayitsiz kalmamis kadin,reklam yazmisiniz ihtiyacimi var elektirik faturasiyla..bu saçma zihniyetten kurtulmadikca sizler,bu ulke kurtulmaz.yani Ali koç elektirik pahali diyemezmi halk zor durumda diyemezmi.kadini yerden yere vurmuslar elektirik pahali diye yuuf olsun..odeyin arkadas odeyin az bile...

247
91
yanıtYanıtla
Selam Merhaba:

Doğru da olabilir söylediğin ama genellikle bu tipler harcadıklarınin çok küçük bir kısmıyla birçok insanın hayatına dokunabilir ve bu milyonlarca insanı bulur.ama yapmazlar.zebginleti kastediyorum.sag,sol farketmez

yanıt3
yanıt1
Ibrahim Halil Kutluay:

Salla sende salla ne olacak ki işiniz yolunda maksat birilerine yaranmak sende yaran bakalim

110
164
yanıtYanıtla
NESLİ HAN:

isyan edenler de hep villada oturan zenginler. o kadar terörle uğraşıyoruz, bir zahmet devlete fazladan bir miktar ödemeye razı olsunlar, birileri onlar rahatça gezsin tozsun diye düşman kovalıyor dağlarda. fakirin sesi çıkmıyor, zenginler isyanlarda!!!

151
81
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

akp oy verenlere haktir azdir bile bu zamlar

87
125
yanıtYanıtla
Orhan bilgin:

20 yıldır kaybeden ve halen o koltukta oturanamı verım hangısı hak edıyor bıraz dusun varsa

yanıt27
yanıt17
Zübeyir Kıvrak:

HERKES BİR ŞEKİLDE GÜNDEME GELMEK İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR FATURA YIRTMAK YERİNE BİR KAÇ GARİBANIN FATURASINI ÖDESEN DAHA FAZLA POPÜLER OLURSUN HEMDE DUA ALIRDIN HANIM EFENDİ

165
35
yanıtYanıtla
şaban yıldırım:

senin ödediğin Elektrik faturamız inan makyaj ve kuaför paran kadar değildir. sizidemi düşünelim burada ajitasyon yapıyorsun.

135
51
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title