Haberler

    Galatasaray, Volkan Babacan için Medipol Başakşehir ile görüşecek

    Güncelleme:

    Pandemi arası sonrası Fernando Muslera'nın sakatlığıyla sarsılan ve yeni sezon için kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir'den Volkan Babacan'ı gündemine aldı. Sarı kırmızılı ekipte 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, bu transfer için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşecek.

    Salgın arasından sonra istediği performansı sergilemeyen Galatasaray, önümüzdeki sezon için kaleci rotasyonunu planlıyor. Muslera'nın Ocak 2021'de sahalara dönecek olması nedeniyle kaleci takviyesine imza atacak olan sarı kırmızılı kulübün bir numaralı gözdesinin Volkan Babacan olduğu öğrenildi.

    Hem yerli hem de tecrübeli olması nedeniyle 32 yaşındaki eldiveni transfer etmek isteyen Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, ligin son maçının ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşecek.

    YA TAKAS YA DA CÜZİ BİR BONSERVİS

    Galatasaray, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli kaleci için Başakşehir'e iki alternatifli teklif sunmaya hazırlanıyor. İlki oyuncu takası ile transferi sonlandırmak. Diğeri ise bu sezon Süper Lig'de hiç forma giyemeyen ve sadece 4 kupa maçında kaleyi koruyan Volkan Babacan için 500 bin euro bonservis teklif etmek.

    Galatasaray, Volkan Babacan için Medipol Başakşehir ile görüşecekVolkan Babacan

    HAZIRLIK KAMPINDA OLMASI SAĞLANACAK

    Teknik direktör Fatih Terim'in A Milli Takım'da da güvenip kaleyi teslim ettiği Volkan son iki sezondur kalesini Mert Günok'a kaptırırken Başakşehir yönetimi bu teklife evet derse Galatasaray hiç vakit kaybetmeden bu transferde imzaları atacak. Böylece Volkan'ın hazırlık kampında kadroda olması sağlanacak.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Volkan Babacan Galatasaray Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title