Haberler

Galatasaray, Mario Gomez İçin Tekrar Harekete Geçti

Güncelleme:

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği Mario Gomez transferi için tekrar devreye girdi, Fiorentina'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, "Kulübü 9 milyon Euro, kendisi 5 milyon Euro istediği için alamadık." dediği Mario Gomez'in transferi için yeni bir plan hazırladı ve harekete geçti.

Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Lukas Podolski ve Lionel Jules Carole'yi renklerine bağlayan Galatasaray, daha önce yüksek maliyeti nedeniyle transferini askıya aldığı Mario Gomez'den vazgeçmiyor.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Sarı kırmızılıların teknik patronu Hamza Hamzaoğlu önceki gün, "Mario Gomez'i istedik; kulübü 9 milyon Euro, kendisi ise yıllık 5 milyon Euro istedi." diyerek, Alman futbolcuyu alamadıklarını ifade etmişti. Hamzaoğlu'nun bu oyuncudaki ısrarını dikkate alan Galatasaray yönetimi, transferi gerçekleştirmek için yeni bir plan hazırlayıp hayata geçirdi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

Buna göre sarı kırmızılılar, bonservis için 9 milyon Euro talep eden Fiorentina'ya 'satın alma opsiyonlu kiralama' teklifinde bulunuldu. Futbolcunun kendisine de yıllık 3.5 milyon Euro ve başarı primi önerildi. Futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın yürüttüğü görüşmelerin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

MARIO GOMEZ: FIORENTINA'DA MUTLUYUM

Bu arada Fiorentina Kulübü'nün 2015-16 sezonu açılışında bir konuşma yapan Mario Gomez, takımında çok mutlu olduğunu ve gitmek istemediğini dile getirdi.

MARIO GOMEZ KİMDİR?

Doğum tarihi: 10 Temmuz 1985
Doğum yeri: Riedlingen
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Unlingen, SSV Ulm, Stuttgart, Bayern Münih, Fiorentina

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Mario Gomez Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (17)

süper mariio:

bu adam muthiş bi adam g. s çok faydası olur wan persie den çok daha iyi, bayern munih bu adamı gönderdi yerini dolduramadı , gelirse muthiş olur ama g. s kesinlikle 2 tane stoper şart

2
4
yanıtYanıtla
Orhan OsmanogluMobil-IOS:

Bu adam iki sezon türübünde oturdu. Alman milli takimindan kovdular. Siz futbolu neyinizle takip ediyorsunuz.

4
0
yanıtYanıtla
GS LEE -__:

SHAPIONLAR LIGINDE COK GOL KACIRIO ALMASIN DIORM BALLOTELLIYI ALSA GS FB YI COSTURUR BOS TRANSFERLER YAPMAIN LA BU MENAJERLIK OYUNU DEIL.

3
0
yanıtYanıtla
rıfat:

gs boyundan büyük işlere kalkışmasın. italyada forma yüzü göremeyen müzmin yedek podolski yeter.

2
1
yanıtYanıtla
GS:

Tescilli sike7bahcelileri simdiden korku sanmis yorumlar genelde sikecilerden geliyor. Üzülen fener karilari kendilerini alisverise vururlarmis, Civciv7bahcede kendini Transfere vuruyor. . yakisir ama sonuc yine degismiyor CANCAZIM bak yine cimbom sampiyon oluyor. . 7bahceye 7 yedikten sonra ayari bozuldu 7 bahcelilerin transfere degil AYAR''a ihtiyaci var. POHAAAAA

1
1
yanıtYanıtla
GS:

Almanin ölüsü bile is yapar portekizi brezilyalilari nasil dagittilar gördük üstelik adam 30 yasinda van persi 32 adaletli olun. .

1
1
yanıtYanıtla
FB:

tam cinconluk

2
0
yanıtYanıtla
q7:

şikesatay alsın yoksa bu kazma elimizde patlayacak

1
0
yanıtYanıtla
ASLAN WEB:

Robben geliyor ortalik yikiliyoooor ASLANWEB''den aldim haberi saglam kaynak gaybahcelileri simdiden bi telas sardi. . . .

0
1
yanıtYanıtla
KRAL13:

BUNUN YERİNE HUNTELLAR''I ALSALAR BENCE DAHA İYİ OLUR.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title