Haberler

Galatasaray İstanbul'a Döndü

Galatasaray, 2012-2013 sezonu devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da tamamlayarak bu akşam saatlerinde İstanbul'a dönüş yaptı.

Galatasaray, 2012-2013 sezonu devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da tamamlayarak bu akşam saatlerinde İstanbul'a dönüş yaptı.

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında 3 Ocak 2013 Perşembe günü Antalya'nın Alanya ilçesine hareket eden Galatasaray takımı, buradaki beş günlük çalışma süresinde Alanyaspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Alanya Oba Stadı'ndaki mücadeleden 6-2'lik skorla üstün ayrılan Galatasaray adına golleri Burak Yılmaz, Aydın Yılmaz (2), Johan Elmander (2) ve Albert Riera kaydetti. Kamp kafilesi, bu maçın ardından ikinci etap kamp hazırlıkları kapsamında Belek'e geçti.

Belek'te 7-12 Ocak 2013 tarihleri arasında çalışan sarı-kırmızılılar, kampın son gününde Almanya II. Bundesliga takımlarından VfR Aalen ile karşılaştı. Galatasaray, Mardan Antalyaspor Stadı'nda yoğun yağmur altında gerçekleşen karşılaşmadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. VfR Aalen maçının ardından özel bir seferle İstanbul'a gelen Galatasaray, 18 Ocak 2013 günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına bir günlük izin sonrası 14 Ocak 2013 Pazartesi günü saat 12.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray İstanbul Oba Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title