Haberler

Galatasaray'ın Uruguaylı Kalecisi Fernando Muslera, Mondragon ve Popescu'nun Rekoruna Ortak Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'da 8. sezonunu geçiren Muslera, UEFA Şampiyonlar Liginde grup aşamasından itibaren sarı-kırmızılı formayı en fazla giyen yabancı oyuncu rekoruna ortak oldu.

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Schalke 04 maçında ilk 11'de başlayarak Galatasaray'da yeni bir rekora imza attı. UEFA Şampiyonlar Liginde 30. kez kalesini koruyan Muslera, sarı-kırmızılıların eski oyuncuları Faryd Mondragon ve Gheorghe Popescu'nun rekoruna ortak oldu.

EN ÇOK KUPA KAZANAN YABANCI

Fernando Muslera, Galatasaray'da en çok resmi maça çıkan ve en fazla kupa kazanan yabancı oyuncu rekorlarına sahip.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gheorghe Popescu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500

Yorumlar (4)

SAĞDUYU:

ÜÇÜ DE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ, KARAKTERLİ VE GERÇEK PROFESYONELLER. SADECE İŞİ İLE GÜNDEM DE OLAN GOY GOY''CULUKTAN UZAK, FORMA, TARAFTAR TEZGAHTARLIĞINA SOYUNMADAN, AİLE HAYATLARI ÖZENLİ VE DÜZENLİ İNSANLAR. HELAL OLSUN. BÖYLE ADAMLARA BAK, BİR DE ÇOĞUNLUĞU ŞIMARIK, ZÜPPE, GÖRGÜSÜZ, MAGANDA OLAN BİZİMKİLERE BAK! KİMİSİ BAŞKANINA HAKARET EDER, KİMİSİ HASTANE BASAR SİLAH SIKAR. KİMİSİ EŞCİNSELLE EVLENİR, KİMİSİ DE KARİYERİNİ SANATÇI GEÇİNEN ESKORT KIZLARLA ÇÖPE ATAR. BUNLARDA BİZİM TOPÇULARIMIZ.

5
1
yanıtYanıtla
hüseyin erkek:

şu lanet olası belhanda karaktersiz haysiyetsiz adamı bir an önce defolsun gitsin artık. . . aloooooooo yönetim uyuma aç gözlerini artık. . . o şahsiyetsiz herif dün sahada yürüdü resmen. . muslera olmasaydı bitmiştik. . . eren derdi yok ömer bayram bunlar bitik adamlar. . muğdat rodrigez muslera ve birazda ndıyaye kurtardı bizi ama başrol kesinlikle musleranındı. . . sayın fatih terimin maaşından birazını musleraya versinler çünkü adam sonuna kadar hak ediyor. . . helal olsun sana karakterli insan harika kaleci. .

3
0
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Aslanın kedisi olmasa parçalanacaktı. Kedi Muslera aslanı kurtardı.

1
2
yanıtYanıtla
İlber Ortaylı:

Aslanım benim! İlk yarının son dakikasında gollük atağı savuşturdu.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title