Haberler

Galatasaray'ın paylaşımında dikkat çeken 'Zorlu Center' detayı

Güncelleme:

Galatasaray, resmi Twitter hesabından sezonun ikinci yarısına atfettiği bir video paylaştı. Görüntülerde, Zorlu Center önünde dalgalanan Galatasaray bayrağı dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Türk Telekom Arena'da Denizlispor'u konuk edecek olan Galatasaray, resmi Twitter hesabından sezonun ikinci yarısına atfettiği bir dakikalık bir video paylaştı. Futbolcuların yaptığı antrenmanların ve taraftarların yer aldığı görüntülerde dikkat çeken bir detay vardı.

GALATASARAY BAYRAĞI DİKKAT ÇEKTİ

Videoda, Zorlu Center önünde dalgalanan Galatasaray bayrağı dikkat çekti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ile Zorlu Center'da başbaşa bir görüşme gerçekleştirmişti.

Görüşmenin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek." ifadelerini kullanarak Zorlu Center'daki toplantıya göndermede bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Avusturya Türk Federasyonu Zorlu Center Galatasaray Twitter Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

By EneS:

Bu ezo 6saray ve medyasının işi gücü algı yapmak Geçen sezon Rize de bağıra bağıra şike yapıldı hakemler ayarlandı fatih terimle fotohraf çektirmeler pozlar bilmem neler Bu 6assaray algı medyasının oyunları bunlar

14
24
yanıtYanıtla
hkn:

algının kralı sizde, federasyon başkanı 7enerliyken bunu söyleyebiliyorsun kazara GS li biri federasyon başkanı olsa neler derdiniz utanmadan. . .

yanıt7
yanıt1
kanary:

şu sizi ligde tutan hakemler mi hani şu limit aştığınız halde puanınızı silemeyen feneras pardon federasyonun hakemleri.

yanıt15
yanıt4
şampiyonlar ligi:

ali koç len fener len vedat muric len boş fenerli

yanıt11
yanıt2
AVRUPA FATİHİ:

Bunlar olurken sen yanındaymıydın la dümbük

yanıt15
yanıt7
Misafir:

Eğer bu ülkede adalet olsaydı şikebahçe küme düşerdi

12
7
yanıtYanıtla
adaletmiş:

geçen sene başakşehir öndeyken var konuşmalarını biliyorum lig bitsin açıklayacağım deyip şampuan olunca herşey çok güzel deyip susan her şampuanlığı haksız olmasına rağmen araştırılmayan bir takım mı adaletten bahsediyor

7
9
yanıtYanıtla
why:

şampiyon fener bu sene oynamaya gerek yok kasmayın transfer falan masada aldılar işi

4
12
yanıtYanıtla
Kenan:

İki hakem kovulmuş ali istifa edip 6sarayın menfaatleri için geri dönüyor abdurrahim hala var kayıtlarını açıklamadı 10 000 dl menejerlere verdik kısaca şike ve pislikte 6sarayın eline kimse su dökemez himmetçiler

6
7
yanıtYanıtla
Türk:

Bunlar şimdiden kılıfı bulmuş. Terim başına geleceği bildiği için şimdiden arayışa girmiş. Sezon sonu gideceksin, bunu sen de biliyorsun.

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title