Haberler

Galatasaray'ın Gençlerinde Forma Savaşı

Galatasaray'ın Hollanda kampında alt yapıdan gelen gençler forma şansı bulmak için büyük bir özveri ile çalışıyor.

Galatasaray'ın Hollanda kampında alt yapıdan gelen gençler forma şansı bulmak için büyük bir özveri ile çalışıyor.

Galatasaray'da her sezon başı hazırlık kampında olduğu gibi genç oyuncuların saçı yine kesildi. Altay'dan transfer edilen Musa da 23 yaşından küçük olduğu için alt yapıdan gençler gibi saçlarını kazıtmaktan kurtulamadı. Musa ve alt yapıdan gelen genç isimler, bu sabah antrenmanından sonra medyanın karşısına geçip, ilk röportajlarını verdi. Bu arada gençler, saçlarının kesimi sonrasında kendi aralarında yaptıkları besteyi de medya mensuplarına söyledi. Genç oyuncuların yaptığı bestenin sözleri şu şekilde:

"Ah, o saçlar kesilir mi?

Çıplak kafaya çevrilir mi?

Allah hesap sorar.

Arda Turan, Mustafa Sarp."

Bu beste sonrasında Galatasaray'ın gençleri medya mensuplarının sorularına şu cevapları verdi:

MUSA: "Arda ağabey, ilk geldiğimde 'senin de saçlar kesilecek, biz de böyle bir gelenek var' dedi. Ben de 'tamam' dedim. Yaşım 23 olsaydı kurtaracaktım, ama olmadı. Şikayetçi değilim. Daha önce derbleri televizyondan izliyordum. Şimdi fırsat geldi tabii ki heyecanlanacağım. Farklı bir atmosfer olacak. Futboluma olumsuz etki etmemesi için çaba göstereceğim. Galatasaray'da 3 maça çıktım. İlk defa gol attım, çok mutluyum. Arkadaşlık açısından harika iyi bir ortam var. Herkes herkese yardımcı oluyor."

ANIL : "Biz alt yapının futbolcusuyuz. Önce hedefimiz A takım. Kendimizi göstermek istiyoruz. Hocamız bize yeterli süre verirse, kendimize göstereceğimize inanıyorum. Fenerbahçe maçında şans bulursam hazırım."

ÇETİN: "Sol bekte Hakan ağabey var. Çağlar ağabey var. Şansım az, ama burada kalmak istiyorum. Sağ ayaklı olduğum için sağ kanatta daha iyi olduğumu düşünüyorum. Ama sol kanatta da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Rijkaard ile henüz benim ikili diyaloğum olmadı. Ama gençlere önem verdiklerini hepimiz biliyoruz. Ağabeylerimiz de bize destek oluyor. Burada gençler için şahane bir ortam var.

AHMET : "Öncelikle Servet, Hakan ve Gökhan ağabey A Milli Takım stoperi ama ben de burada kalıcı olmayı istiyorum ve çok çalışıyorum. İlk maçta ilk 11 başlayınca çok mutlu oldum ve arkadaşlarımla paylaştım hemen. Çalışmak ve daha iyi duruma gelmemiz gerek."

CUHMUR: "Benim öncelikle niyetim her zaman çok çalışmak. Benim mevkimde olan Beşktaşlı Necip'i tanıyorum. Ben de kadroya girip, takımda kalıcı olmak istiyorum. Çok kolay değil, bunun bilincindeyim. Kaliteli yabancıları inceleyip, iyi yönlerini kendime örnek almaya çalışıyorum. Şansımın ne kadar olduğunu bilmiyorum ve ama çok çalışacağı ve bana güvenen insanları mahcup etmeyeceğim. Alt yapıdan çıkıp kalıcı bir futbolcu olmak milyonlarca insanın hedefi."

ERAY : "Verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Kaleye geçtiğim an en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım."

Kadir ÇETİNÇALI-Serhan TÜRK-VENLO- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title