Haberler

Galatasaray'dan Ali Koç'a suç duyurusu

Güncelleme:

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde "Galatasaray bu ülkenin beka problemidir" ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu. Yazgan, "Umarım aklını başına devşirir ve Galatasaray camiası hakkında bir laf ederken birkaç kez düşünür ondan sonra laf eder" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundukları söyledi.

Galatasaray Divan Kurulu Mart ayı Olağan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda düzenlendi. Toplantıda konuşan Galatasaraylı Hukukçular Derneği Başkanı Hüsnü Seçkin Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un ' Galatasaray bu ülkenin beka problemidir' açıklamalarını eleştirdi ve sarı-kırmızılı yönetimin de bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray Genel Sekreteri Ali Koç Hakkında Suç Duyurusunda BulunduAli Koç

"ALİ KOÇ UMARIM AKLINI BAŞINA ALIR"

Hüsnü Seçkin Koç'un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, "Bahsi geçen şahıs (Ali Koç) hakkında bir suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tazminat davalarının takibini de yapıyoruz. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kuruluna gerekli başvuruları yaptık. Umarım aklını başına devşirir ve Galatasaray camiası hakkında bir laf ederken birkaç kez düşünür ondan sonra laf eder" şeklinde konuştu.

"ALİ KOÇ'U MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Divan kurulu üyesi Reşit Ömer Kükner, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında dava açacağını söyledi. Ali Koç'un Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Süper Lig'den çekilme ihtimaliyle ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatan Kükner, "Ali Koç adındaki şahsı mahkemeye vereceğim. Eğer 2 ya da 9 Nisan'da ligden çekilme kararı almazlarsa 10 Nisan'da mahkemeye gideceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Fenerbahçe Spor Kulübü Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Baba Yabgu:

Doğru demiş fetttocucincon

184
201
yanıtYanıtla
Ahmet karabulut:

Senide mahkemeye vereceğiz

yanıt17
yanıt9
Mevlüt:

Kükner bey FB ligden çekilsin GS de batar. Kimse süper ligi desteklemez

143
147
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

Elinden geleni ardına koyma

139
90
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Mall Ali KöyferansKokulu Kuzucuk Ali 10 Yildir Bir Basarin Yok örnegin GS Kasimpasada üc Puan Kaybetseydi Bunlari Zaten Asla Konusmazdin FenevGenelEvini Ligden Asla Cekmeyecektin O Sene Besene Mayis Ayinda Fenevine ücün Biri 00==========)

77
110
yanıtYanıtla
Murat Çengel:

bu konuşma kasımpaşa maçından önce olduğu için sen mal durumuna düşersin kardeş ve millet birtarafıyla güler sana

yanıt8
yanıt6
Mehmet Göker:

Eger ligden cekilmezse ne demek cekilirse sorun yok mu ? O kadar aciz bir kulupsun ki rakibinin basarisiz olmasiyla kazanmayi dusunen bir varliksiniz yaziklar olsun

99
52
yanıtYanıtla
Altan Kaya:

hoşt

85
46
yanıtYanıtla
esrefpasali:

10 nisani niye bekliyorsun, ya simdi yada hic, yonetim kuruluna koc oneride bulundu, cekilme karari alirsaniz, zarari karsilayacagim, birinci lige cikincaya kadar baskanlik yapacagim dedi, yani cekilme oneri karari verecek olan yonetim kurulu,

47
21
yanıtYanıtla
burak sencanli:

Bunlarda iyice cırkını çıkardı bu işin

34
18
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title