Haberler

Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

Galatasaray, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına Milli Takım'larda bulunan oyuncularından yoksun olarak akşam antrenmanıyla başladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına iki günlük iznin ardından Milli Takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olarak akşam antrenmanıyla başladı.

Antrenmanın ilk bölümünde düz koşu ve ısınma, açma-germe hareketleri gerçekleştiren Galatasaraylı futbolcular daha sonra dar alanda pas çalıştı. Akşam antrenmanında daha sonra birebirde adam eksiltme ve gol çalışması yapılırken Furkan Özçal'ın attığı klas gol alkış aldı.

Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç gerçekleştirilirken Galatasaraylı futbolcuların oldukça hırslı olması dikkat çekti. Antrenman fiziksel çalışmanın ardından yapılan soğuma egzersizleriyle son buldu.

Antrenmanda A Milli Takım'da bulunan Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Semih Kaya, Hakan Balta ve Hamit Altıntop'un yanı sıra ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Johan Elmander, Emmanuel Eboue, Dany, Fernado Muslera ve Nordin Amrabat yer almadı.

Sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını 11.00'de yapacağı sabah çalışmasıyla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title