Haberler

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Alperen Şengün'e All-Star oylamasında destek verdi

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, NBA'de forma giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ün All-Star maçı kadrosunda yer alması için destek paylaşımları yaptı. Şengün, taraftar oylamasında Batı Konferansı ilk 5'i için yarışan 10 forvet oyuncusu arasında 7. sırada yer aldı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ün All- Star maçı kadrosunda yer alması için destek paylaşımları yaptı.

NBA'de Houston Rockets forması giyen ve All- Star oylamasında yer alan milli basketbolcu Alperen Şengün'e destek sürüyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş de 18 Şubat'ta oynanacak 2023-2024 sezonu All- Star maçı için devam eden taraftar oylamasına ilişkin Şengün'e destek paylaşımında bulundu. 3 kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımları şöyle:

Galatasaray

"All Star'a ay yıldız yakışır. Houston Rockets forması giyen milli oyuncumuz Alperen Şengün'ü, NBA All Star Oylaması'nda destekliyoruz!"

Fenerbahçe

"NBA'deki başarılı performansıyla bizleri gururlandıran milli oyuncumuz Alperen Şengün'ü All-Star oylamasında hep birlikte destekliyoruz!"

Beşiktaş

"NBA All Star 2024 İçin Oylar Alperen'e! Basketbol takımımızda yıldızını parlattıktan sonra NBA yolculuğuna başlayan eski oyuncumuz Alperen Şengün, NBA All Star 2024'te adaylar arasında yer alıyor."

Öte yandan taraftar oylamasında bugün açıklanan ilk sonuçlara göre Alperen Şengün, All-Star maçında Batı Konferansı ilk 5'i için yarışan 10 forvet oyuncusu arasında 335 bin 115 oyla 7. sırada yer aldı. NBA'in internet sitesinden yapılan oylama, 20 Ocak'a kadar devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Alperen Şengün Basketbolcu Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Star Basketbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title