Haberler

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, Ege ve Bodrum Koylarını Gezerek Çöp Toplatıyor

Güncelleme:

Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat, tatil yaptığı Bodrum ve Ege koylarında 5 personele talimat verdi, geze geze çöp toplattı.

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, tatil yaptığı Bodrum ve Ege koylarını tek tek gezerek çöp toplattı. Maisha isimli lüks yatıyla gezen Polat, 5 personeline talimat vererek, temizlik seferberliği başlattı.

3 ay boyunca çöp toplama işlemine devam edilirken, şu ana kadar 250 torba çöp çıktığı ve koylarda temizliğe devam edileceği bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adnan Polat Galatasaray Bodrum Ege Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

cemal dadasınlıoglu:

gerek galatasaraya yaptıgınız hizmetler ve gerekse duyarlıgınız teşekkür ediyorum haksız eleştiriler olacaktır . normaldir burası türkiye ne hale gelmişiz.

21
0
yanıtYanıtla
fatih:

adamlarına talimat vermiş. bizdekiler talimat verir. yerden bir tek çöp almaz. Kendisinin topladığı ile ilgili bir bilgi yok.

1
15
yanıtYanıtla
Geldim Gördüm Sevdim:

Gösteriş olsa bile can kurban böyle gösterişlere, böyle sidik yarışlarına, insanlara bu şekilde hava atmaya çalışmalara can kurban.

10
0
yanıtYanıtla
metin:

Aman ne büyük iş ne büyük iş Daha düne kadar yerden yere vuruyordunuz adamı bi çöp toplat iş bitti geçin bu Lafontenden masalları çöp toplayacağına kupaları toplasaydı

0
7
yanıtYanıtla
ahmet mehmet:

git kendin topla. o elemanlar çöpçümü

0
6
yanıtYanıtla
İlkerer:

helal olsun sana.

4
0
yanıtYanıtla
Fifki:

Helal sana başkan

0
0
yanıtYanıtla
Aydın kayseri:

Emekcıye iş yaptırmak kolay. Sen yaptıysan alkıslarım. . . . . . . Göstermelık sahtekar zengınler

0
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

NİYE SANA İYİ MAAŞ VERSE NE İŞ OLSA YAPARIM ABİ DİYEN ADAM YOKMU? İŞ BULDUN TÜYSÜZÜNÜ MÜ ARIYORSUN CAHİL KAYSERİLİ

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

20, 45 TE ŞAMPİYONUZ DEDİN OLDUK. HELAL OLSUN ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN (TOPLANAN ÇÖPLER DAHİL) BUNDAN SEBEBP ŞİFRELERİM DAİMA 2045 DİR. ANLAYAN ANLAR İSTEMEYEN EZİKTİR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title