Haberler

Galatasaray Dergisi'nin 124. Sayısı Bayilerde

Güncelleme:

Galatasaray Spor Kulübü'nün aylık spor yayını Galatasaray Dergisi'nin 124. sayısı, tam 192 sayfalık geniş içeriğiyle bugün bayilerdeki yerini aldı.

Galatasaray efsanesi Gündüz Kılıç'ın "Galatasaray bir his takımıdır" sözüne kapağında yer veren Galatasaray Dergisi'nin 124. sayısında yıldız futbolcumuz Felipe Melo ile yapılan keyifli bir röportaj ve 19 Galatasaraylıdan Galatasaray'a yazılmış 19 mektup bulunuyor.

Şampiyonluğa koşan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın posterinin yanı sıra 10 adet Galatasaray forması ve Aral Ticaret'ten bir adet PC oyununun hediye edileceği bulmacalarının da yer aldığı Mayıs 2013 sayısının içeriği dopdolu olacak.

Felipe Melo

"Sonuna kadar koşarım, mücadele ederim, rakibi ısırırım." Felipe Melo, Galatasaray taraftarına kendisini tanıtırken bu sözleri kullanmıştı 2011 yazında. Kariyerinin en skorer sezonunu geride bıraktıktan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan kadroda yer alan Felipe Melo, Galatasaray'ın kendisi için Tanrı tarafından gönderilen bir lütuf olduğunu söylüyor.

19. Şampiyonluk İçin 19 Mektup

Biliyoruz, Galatasaray'ın muhtemel 19. Şampiyonluğu için, takımımıza mesajını gönderecek milyonlarca Galatasaraylı var dünyanın dört bir tarafında… Biz, hepimizin çok yakından tanıdığı, 19 Galatasaraylıdan rica ettik. Hiçbiri kırmadı Galatasaray Dergisi'nin bu ricasını ve birbirinden güzel, birbirinden anlamlı bu mektupları kaleme aldılar… Dergimizin sayfalarını çevirdiğinizde 19 adet mektupla karşılaşacaksınız.. Hepimizi temsilen yazdılar. Hepimiz adına yazdılar. Ali Tanrıyar Başkanımızdan, Turgan Ece'ye, Candan Erçetin'den Bülent-Reha Eken kardeşlere, Turgay Şeren'den Demet Akbağ'a, Candemir Berkman'dan Ata Demirer'e, Uğur Köken'den Muzaffer Sipahi'ye, Cüneyt Tanman'dan Cevad Prekazi'ye, Gheorge Hagi'den en genç Galatasaraylıları temsil eden küçük Aras'a, Arif Erdem'den Fryd Mondragon'a, geçen yılki takımımızın kaptanı Ayhan Akman'dan ondan önceki sezonun kaptanı Arda Turan'a, yüreği Galatasaray için çarpan milyonlarca Galatasaray taraftarı adına yazan Edip'e hepimiz, ama hepimiz, bize unutulmaz bir sezon yaşattıkları için, haftalar boyu herkesi müthiş bir heyecan fırtınası içerisinde tuttukları için, Galatasaray'a, bu büyük başarılarda emeği olan herkese tek tek teşekkür ediyoruz.

Carlos Arroyo

Basketbolun altın kuralıdır herhalde; "Her takım oyun kurucusu kadar iyidir" söylemi. Porto Riko'lu yıldız Arroyo takımın direksiyonunda ve bunu her an hissettiriyor seyredenlere. Topun canı varsa eğer en iyi Carlos bakıyor ona, değerini veriyor, anlıyor dilinden. Kontrol şimdi onun ellerinde, sonucu değiştirecek güç de öyle.

Mayıslar Bizim

Biz hep söyler dururuz. Daha da önemlisi, herkes bilir. Mayıslar, bizimdir. Hasat ayının neredeyse her gününe ayrı bir zafer sıkıştırmıştır Galatasaray. İşte geçmişten günümüze Mayıslarımız…

Defans Denklemleri

"Defansımız sağlam olsun, şampiyonluk gelir" düsturunu sağlayan isimler vardır. İşte Galatasaray'ın son 20 senesindeki şampiyonluk getiren savunma denklemleri…

Opel - Galatasaray İşbirliği

Galatasaray, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Opel ile imzaladığı anlaşma ile yeni bir sponsorla tanıştı. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ile bu anlaşmayı ve Opel Türkiye'nin gelecek dönemdeki hedeflerini konuştuk.

Cengiz Yazanel

Cengiz Yazanel Galatasaraylı bir iş adamı. Kendi deyimiyle iş ve özel hayatında belli bir düzeni yakaladığından taraftar olmanın ötesine geçerek kulübüne ekstra hizmetler sunmayı tercih etmiş bir isim. Biz de bu sayımızda Cengiz Yazanel ile Galatasaray'a dair düşüncelerini ve projelerini konuştuk.

Pick & Roll: Ender Aslan

Pick & Roll'de du ayki konuğumuz Galatasaray Medical Park'ın başarılı oyun kurucusu Ender Aslan.

NBA

82 maçlık müthiş maraton bitti ve 30 takımdan 16'sı yola devam etme hakkını kazandı. 4 maçı kazananın yoluna devam edeceği Playoff mücadeleleri başladı. İşte dergimizin baskıya girdiği an itibariyle son durum ve olası gelecek maçlar...

Efsane 11: Vedat İnceefe

Efsane 11'in bu ayki konuğu, Vedat İnceefe. Emektar oyuncumuz, Galatasaray 11'inde birlikte forma giydiği oyuncuların yanı sıra Galatasaray tarihinden de alıntılar yaparken, dünya 11'ini güncel isimlerden kurdu.

Kaynak: Bültenler / Spor

Gündüz Kılıç Felipe Melo Galatasaray Opel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title