Haberler

Galatasaray'dan Mehmet Ekici'ye teklif: Bize gel

Güncelleme:

Fenerbahçe'de istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Mehmet Ekici'ye sürpriz bir teklif geldi. Galatasaray'ın yıldız oyuncuya menajeri aracılığıyla "Devre arasında bize gel" dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'de Süper Lig kadrosunda yer almayan ve gözden çıkarılan Mehmet Ekici'ye kanca attığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı yöneticilerin 29 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüşerek, "Devre arası Fenerbahçe ile bağlarınızı koparın, bize gelin" teklifini yaptığı öğrenildi.

ALACAKLARINDAN VAZGEÇECEK

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici'nin Ocak ayında yöneticilerle görüşeceği ve alacaklarına karşılık bonservisini talep edeceği belirtiliyor.

Galatasaray'dan Mehmet Ekici'ye teklif: Bize gel

FENERBAHÇE EZELİ RAKİBE GİTMESİNE ENGEL OLABİLİR

Takvim'in haberine göre; Gurbetçi futbolcu serbest kalması halinde hemen Galatasaray'a imza atacak. Ancak F.Bahçe yönetiminin Ekici'nin ezeli rakibe gitmemesini şart koşacağı da iddia ediliyor. Mehmet Ekici yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 2,5 yıl önce transfer olduğu Fenerbahçe'de sadece 36 maç oynadı. Yıldız futbolcu 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

EKİCİ GELİRSE SERI GİDECEK

Galatasaray'ın Mehmet Ekici hamlesinin arkasında Jean Micheal Seri'nin gözden çıkarılmasının olduğu iddia ediliyor... Sarı-Kırmızılılar'ın devre arasında Seri'yi Fulham'a geri göndermeye karar verdiği öne sürülüyor.

Seri şu ana kadar gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yarattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (16)

KSK li MESUT:

Şu 6SARAY , sakatlar toplama merkezi oldu... :) :) :)

10
15
yanıtYanıtla
HM:

7şikebahçeye SELAM

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

bedava yok ödeyin parayi alin mali

10
4
yanıtYanıtla
FENERLİ:

yazık yazık Mehmet EKİCİ Fenerbahçeye gelmek için Trabzonda antrenmanlara katılmadı koca bi camiayı karşısına aldı. Forma şansı tanımadılar ki adama istenilen performansı göstersin. yarın GS''ye gider ilk golüde kadıköyde fenere atar

7
6
yanıtYanıtla
hakkı:

Alperi de yanında promosyon verelim.

12
0
yanıtYanıtla
ESKİ BİR DOST:

sat sat sat koy gitsin

8
2
yanıtYanıtla
fth:

verin verin ondan bişey olmaz anlamadığım ellerinde zaten müzmin sakat falcaao varken ekiciyi ne yapcaklar demekki sezon sonuna sakatalrımız vardı diye bahane arıyorlar :)

5
4
yanıtYanıtla
gerçekler:

evet mehmet ekici büyük bir sakatlık geçirdi ama tamda sağlığına kavuşmasından sonra fenerbakçe kulübü geçmişte yaptığı benzer hatalardan birisini yapıyor yazık

2
7
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Üfürüyorlar Galatasaray asla almaz.

5
3
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

gs sağ gösterip sol vuracak, FB de hedef ekici değil

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title