Haberler

Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı! "Türk Messi" kulübede bile oturamıyor

Güncelleme:

Sezon başında Galatasaray'ın büyük umutlarla 6 milyon euroya kadrosuna kattığı Yusuf Demir, Okan Buruk'un gözüne giremedi. "Türk Messi" yakıştırmaları yapılan futbolcu bu sezon lig ve kupada sarı-kırmızılı formayla sadece 6 maçta forma giydi. 7 maçta sakatlığı gerekçe gösterilerek oynatılmayan Demir, 3 maçta ise Okan Buruk tarafından kadroya alınmadı.

Galatasaray'ın Rapid Wien'den 6 milyon euroya kadrosuna kattığı Yusuf Demir, sarı-kırmızılılarda henüz beklenen çıkışı yapamadı.

6 MAÇTA FORMA GİYDİ

"Türk Messi" yakıştırmaları yapılan Yusuf Demir, sarı-kırmızılı formayla bu sezon 6 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda toplam 129 dakika süre bulabildi. Gol ya da asist katkısı bulunmayan futbolcu, 7 maçta ise sakatlığı gerekçe gösterilerek oynatılmadı. Okan Buruk'un gözüne giremeyen futbolcu, 2 maçta ise kadroda bulunmasına süre alamadı.

Galatasaray'da büyük yıkım! 'Türk Messi' kulübede bile oturamıyor

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Geçen sezonu Barcelona'da geçiren Yusuf Demir'in dünya devinden ayrıldıktan sonra psikolojisinin bozulduğu ve bunun performansına yansıdığı iddia edildi. Avusturya Milli Takımı'nı seçen Yusuf Demir, yabancı statüsünde değerlendiriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Demir Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ejderkoca 75:

Ikıncı emre mor vakası artık burdan ya fenev e ya 8tasa gıder

4
18
yanıtYanıtla
VaioNokia:

yerli oyuncu yetiştiremeyenlerin üstüne bir de moral bozucu böyle cümleler sarfedip ligde kalite beklemeyin. bu çocuk her kimliği farklı da olsa bizim çocuğumuz. haksız yere yermeyelim fakat şımartmadan destekleyelim.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title