Haberler

Galatasaray'da Ayhan, Hatalı Gol Yiyen Muslera'ya Küfrederken Yakalandı

Güncelleme:

Galatasaray'da Teknik Direktör Yardımcısı Ayhan Akman, Akhisar maçında hatalı gol yiyen Muslera'ya küfrederken kameralara yakalandı.

Galatasaray'da Akhisar karşısında alınan 4-2'lik galibiyetin ardından gündeme oturan isimlerden biri de Ayhan Akman oldu.

KULÜBEDE ÇILDIRDI

Galatasaray'ın Muslera'nın hatasından dolayı yediği ilk golün ardından Uruguaylı kaleciye tepki gösteren ve küfür ettiği görülen Ayhan Akman'a sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medya üzerinden büyük bir tepki gösterdi.

"NEYİ DÜZGÜN YAPIYORSUN?"

Muslera'nın hatasına rağmen Galatasaray için çok önemli bir yere sahip olduğu görüşünde birleşen Galatasaray taraftarı, "Ayhan Akman neyi düzgün yapıyorsun da Muslera'ya küfür ediyorsun?" şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ayhan Akman Galatasaray Akhisar Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

46:

dönüp kaleye gol at sesimiz çıkmaz böyle devam MUSLERA

11
2
yanıtYanıtla
ellisekiz:

o kadar.

yanıt1
yanıt1
Es-Es:

Ayhan Akman bu güne kadar Sen ne yaptın ki Fernando Muslera ya küfür ediyorsun Zibidi !!! Defol git !!!

12
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Okan buruk işte her macı önde götürürken gs ye vermiştir Devre arası kasayı dolduruyor Rıza Çalımbay Beşiktaş’a karşı nasıl oynuyor yada Ümit özat Fener’e karşı vs utan Okan utan paraya sat kendini

4
7
yanıtYanıtla
yorumcu:

sen hangi maçı izledin emmoğlu?

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

MUSLERA GS NİN EN İYİSİDİR. HATALI GOL DE YİYEBİLİR. HİÇ BİR TARAFTAR ONA KIZMIYOR DA AYHAN BEY NİYE KIZIYOR. . . ANLAMADIM. .

7
1
yanıtYanıtla
Ricky:

Ayhan galatasaray li olarak karakteri sifir ve ahlaksiz bir kisilik sergilemis, bir taraftar olarak takimimin yanindayiz yensek, yenilsek hep gonlumuzde ama asla karektersiz olmicak ayhan efendi kiniyorum seni...

5
1
yanıtYanıtla
sercan:

Ayhan gerçekten bu konuda haklı. Genç bir kaleci yese tamamda, muslera bariz hatalı

1
5
yanıtYanıtla
a onler:

ayhan ı. tarık ı gs getiren salaklara protesto yapalım

5
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

sen kimsinde musleraya küfür ediyon cakal ayhan.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title