Haberler

    G.saray ve F.bahçe'nin Hedefi Ömer Ali Şahiner

    Galatasaray ve Fenerbahçe, Atiker Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner'in transferi için karşı karşıya kaldı.

    Özellikle son 3 sezondur Süper Lig'de çok iyi işler çıkaran ve birçok dev kulübün transfer listesine giren Ömer Ali Şahiner'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yılladır sağ kanat problemi yaşayan Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcu için Konyaspor'un kapısını çalarken, yeni sezonda Fenerbahçe ile yoluna devam edeceği iddia edilen Aykut Kocaman'ın da öğrencine bir an önce sarı lacivertli formayı giydirmek istediği belirtildi.

    KONYA RUS SERMASYESİNİ GÖRÜNCE KAPIYI 8'DEN AÇTI!

    Özellikle geçtiğimiz sezondan beri yurt içi ve yurt dışından birçok transfer teklifi alan Ömer Ali'ye ilk olarak Rus ekibi Zenit talip oldu. Oyuncu için Başkan Ahmet Şan'la irtibata geçen Zenit 8 milyon euro'luk bonservis bedelini duyunca bu transferden vazgeçti ve Ocak ayında Trabzonspor Ömer Ali için devreye girdi. Yetenekli futbolcu ile her konuda anlaşmaya varan Muharrem Usta, Konyaspor'un '4,5 milyon euro'dan aşağı olmaz' yanıtıyla karşı karşıya kalınca yıldız oyuncunun transferi bir kez daha yarıda kaldı.

    ÖMER ALİ İÇİN GALATASARAY ATAĞA GEÇTİ

    Şu ana kadar resmi olarak Konyaspor'un kapısını çalan Galatasaray ve Fenerbahçe Ömer Ali Şahiner için yeşil beyazlı kulübe 2 milyon Euro teklif ederken, başkan Ahmet Şan'ın bu teklifleri düşünmek için zaman istediği belirtildi. 4,5 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle oyuncusunu satamayacağını anlayan Ahmet Şan, Ömer Ali'de beklemeye geçerken, Galatasaray'ın bu transferde daha istekli olması oyuncunun sarı kırmızılı kulübe bir adım daha yakın olduğunun habercisi.

    Önümüzdeki sezon kontratı bitecek olan Ömer Ali 43 maçta 5 gol 4 asist yapmayı başardı.

    Kaynak: Star

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ömer Ali Şahiner Galatasaray Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title