Haberler

G.saray, Baros'u Unuttu!

Güncelleme:

Başarılı performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Baros, buruk bir şekilde Florya'ya veda etti.

- SPORX - Galatasaray forması altında gösterdiği başarılı performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Milan Baros, buruk bir şekilde Florya'ya veda etti. Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada, Çek futbolcu için teşekkür mesajının yayınlanmaması sarı-kırmızılı taraftarlar arasında şaşkınlık yaratırken; Abdürrahim Albayrak'ın ocak ayında yaptığı "Uğurlama töreni düzenleyeceğiz" açıklaması da yerini bulmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada ve Galatasaray forumlarında Abdürrahim Albrayrak'ın Baros hakkında yaptığı açıklamaları içeren videoyu paylaşmaya başladı ve yönetime 'uğurlama' konusunda baskı mesajlar yağdırmak için harekete geçti. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, ocak ayında yaptığı açıklamada "Milan Baros'a teşekkür ediyoruz, çok profesyonel bir arkadaşımız ve Galatasaray'a büyük faydaları dokundu. Ocak ayında Baros ile yollarımızı ayıracağız. Kendisine bir uğurlama yaparız, çünkü Galatasaray'a büyük hizmetleri faydaları vardı" ifadelerini kullanmıştı. İŞTE ALBAYRAK'IN O AÇIKLAMALARI...

%%EMBEDVIDEO_8165%%

POLAT DÖNEMİNDEKİ PLAKETLİ UĞURLAMALAR...

Galatasaray'da Ünal Aysal'dan önce başkanlık yapan Adnan Polat, Frank Rijkaard, Shabani Nonda ve Elano Blumer sarı-kırmızılı kulübe veda ederken, bu oyunculara plaket takdim etmişti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Galatasaray Milan Baros Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title