Haberler

Hayata veda eden Pele ve Maradona'dan futbol şov! İkiliden geriye bu video kaldı

Güncelleme:

2020 yılında hayata gözlerini yuman Diego Armando Maradona'dan sonra Pele de yaşam savaşına yenik düştü. Tarihin en büyük iki efsanesinin vedası, futbolseverleri kedere boğdu. İkiliden geriye ise futbol şov yaptıkları bir video kaldı.

Bir süredir kolon kanseri sebebiyle kemoterapi gören futbolun efsanesi Pele, 82 yaşında Albert Einstein Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Pele'nin, 29 Kasım'da kemoterapi uygulanması için hastaneye kaldırıldığı, solunum yolu enfeksiyonunun tespit edildiği ve sağlık durumunun genel anlamda ilerleme kaydederek stabil olduğu açıklanmıştı.

Futbolun iki efsanesi artık aramızda yok! İşte Pele ve Maradona'dan kalan son video

SON FOTOĞRAF KIZINDAN GELDİ

Pele'nin son fotoğrafı ise kızından geldi. Albert Einstein Hastanesi'nde tedavi gören Pele'nin fotoğrafı birkaç gün önce paylaşılmıştı. Ancak 29 Aralık gecesi efsane yaşama gözlerini yumdu.

İKİ EFSANE DE AYRILDI

Futbolun en büyük efsaneleri olarak gösterilen Diego Armando Maradona ve Pele, hayattan ayrıldı. 2020'de hayatını kaybeden Maradona'nın ardından 2022 yılında Pele yaşam savaşını kaybetti.

ŞOV YAPTIKLARI VİDEO KALDI

İki efsane son olarak bir TV programında bir araya gelmişti. Kafa paslaşması yapan ikili, futbolseverleri mest etmişti. Bu video sosyal medyada yeniden gündemin zirvesine oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pele Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title