Haberler

Futbolu bırakan Mesut Özil, gözyaşlarına boğulduğu anı ilk kez anlattı: Uçak havalandığı an ağlamaya başladım

Güncelleme:

Futbolu bırakan Mesut Özil, yeşil sahalara veda kararının ardından ilk röportajını Marca'ya verdi. Kariyerinin enlerini anlatan Özil, Real Madrid'den ayrıldığı dönemde gözyaşlarını tutamadığından da bahsetti. Eski futbolcu yaptığı açıklamada, "Benim için zordu. Uçak havalandığı an gözlerimden yaşlar süzüldü. İşte o an bittiğini anladım." dedi.

Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Mesut Özil, yaptığı yazılı açıklamayla futbolu bıraktığını duyurmuştu. Özil, yeşil sahalara veda etmesinin ardından ilk röportajını İspanya'dan Marca'ya verdi.

"UÇAK HAVALANDIĞI AN GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ"

Kariyerinde unutmadığı anları anlatan Özil, Real Madrid'den ayrılış sürecinde büyük üzünüt yaşadığını dile getirdi. Özil yaptığı açıklamada, " Madrid'den ayrıldığımda çok üzgündüm. Real Madrid'de ve bu şehirde üç yıl harika zaman geçirdim. Gerçekten mutluydum ama bazı şeyler oldu. Aniden, o sezonun başında, artık fazla oynama dakikam kalmamıştı ve Bay Florentino Pérez, babam ve menajerim arasında bir anlaşmazlık çıktı. Yeni bir kulüp aramak zorunda kaldık. Benim için zordu. Uçak havalandığı an gözlerimden yaşlar süzüldü. İşte o an bittiğini anladım." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in yaptığı açıklamalar şöyle:

"EN İYİ OYUNCU RONALDO"

"Tek bir partner seçmek zorunda kalsaydın... Kimi seçerdin?" sorusunu yanıtlayan Özil, "En iyi bireysel oyuncu olarak Cristiano Ronaldo'yu seçerdim. En iyi lider, Sergio Ramos. Kale önündeki en iyi forvet: oğlum Benzi (Benzema)" ifadelerini kullandı.

"GERÇEKTEN DÜNYA STANDARTLARINDA BİR ANTRENÖR"

Çalıştığı en iyi teknik direktörün Jose Mourinho olduğunu söyleyen Özil, "Benim için José Mourinho bu yüzyılın en iyi koçu. Taktik anlayışı bir başka, soyunma odasındaki konuşma tarzı da bir başka... Ve medyanın önünde takımını nasıl da hep koruyor! O gerçekten dünya standartlarında bir antrenör" şeklinde konuştu.

EN İYİ STADYUM HANGİSİ?

Özil, en iyi stadyumun hangisi olduğuna yönelik soruya, "Üzgünüm ama Bernabéu, Emirates ve Fenerbahçe stadını seçmem gerekiyor." dedi.

"EN İYİ RAKİBİM MESSI"

Oynadığı en iyi rakibin kim olduğu sorusuna Özil, "Messi. Bence herkes nedenini biliyor." cevabını verdi.

"RONALDO İLE OYNAMAK ÇOK EĞLENCELİYDİ"

Cristiano Ronaldo ile olan arkadaşlığına değinen Özil, "Benim için tüm zamanların en iyi oyuncusu olan Cristiano Ronaldo ile oynamak çok eğlenceliydi. Sahada birbirimizi çok iyi anladık, mükemmeldi. Ben katıldım ve o gol attı. Neredeyse hiç pas kaçırmayan bir oyuncuya pas vermek bir hediyeydi." İfadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE VE SCHALKE İÇİN OYNAMAK BÜYÜK BİR ONUR"

"Arsenal ile 254, Madrid ile 159, Werder Bremen ile 108, Schalke ile 39, Fenerbahçe ile 37 maç... Kalbinizin veya hayatınızın kulübü hangisi?" sorusuna ise Özil, "Sanırım bu soruyu kişisel düzeyde yanıtlamalıyım. Almanya'da her zaman Schalke 04'ün ve Türkiye'de Fenerbahçe taraftarı oldum. Büyürken en sevdiğim iki kulüp oldular ve her ikisi için de oynamak büyük bir onur." şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Mesut Özil Madrid Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

İsmail Kabadayı:

El avrupaya hasret buda geldi harcadi kendini

24
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title