Haberler

Futbol: UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu

Kardemir Karabükspor Başkanı Yolbulan: "Rosenborg'u yenerek turu geçmek istiyoruz.

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Kardemir Karabükspor ile Rosenborg arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçına ilişkin, "Rosenborg'u yenerek turu geçmek istiyoruz. Bunu yapacak kalitedeyiz" dedi.

Yolbulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihlerinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıklarını ve Rosenborg ile sahalarındaki ilk maçın golsüz beraberlikle sona erdiğini hatırlattı.

Takımın rövanş maçı hazırlıklarına dün başladığını belirten Yolbulan, "Hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlayarak maç için Norveç'e gideceğiz. Rosenborg'u yenerek turu geçmek istiyoruz. Bunu yapacak kalitedeyiz. Kolay olmayacak elbette. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor ile Rosenborg arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı, 7 Ağustos Perşembe günü Norveç'te yapılacak. - Karabük

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Yolbulan Norveç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title