Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Kulüp Başkanı Özkan: "Bizim maddi destek kadar manevi desteğe de ihtiyacımız var"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, kendilerinin maddi destek kadar manevi desteğe de ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Pazarcıklılar Derneği, Bozüyükspor'u ziyaret ederek, çamaşır makinesi hediye etti.

Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, ziyaret sonrası, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozüyükspor'un, lige katıldığını ancak yaşanan sıkıntıların devam ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"2013-2014 futbol sezonu devre arasında lige katılmama ile karşı karşıya kaldık. Bu sorunu Bursalı kardeşlerimizin desteğiyle aştık ancak sorunlarımız halen devam ediyor. Bizim maddi destek kadar manevi desteğe de ihtiyacımız var. Sağ olsunlar, Pazarcıklılar Derneği yönetimi ve üyeleri, kulübümüze çamaşır makinesi alarak bize destek oldular. Kardeşlerimizin bu desteği, tüm Bozüyük halkına örnek olsun. Kulübümüz zorlu bir haftaya giriyor. Bir hafta içerisinde belki de kaderimiz belli olacak. Bu süreçte, tüm Bozüyük halkının desteğini bekliyoruz."

Dernek Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ise Bozüyükspor'un her zaman yanında olduklarını ifade etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title