Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Teknik Direktörü Kılıç: "Kızılcahamamspor maçını kazanarak galibiyet seri yakalamak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Halit Kılıç, 23 Şubat'ta deplasmanda yapacakları Kızılcahamamspor maçını kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında karşılaştıkları Altınordu maçının ilk yarısında, basit hatalarla goller yediklerini belirterek, ikinci yarıda yapılan oyuncu değişikleriyle iyi bir mücadele sergilediklerini ve gol pozisyonları bulduklarını anımsattı.

Bir hafta içerisinde 3 maç yapacaklarını hatırlatan Kılıç, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısında hep ilk sıralardaki takımlarla oynadık. Bu maçlardan puan alsaydık, iyi olacaktı ancak başaramadık. Artık önümüzde bizim rakibimiz olarak gördüğümüz takımlarla maçlarımız var. Kızılcahamamspor maçını kazanarak galibiyet seri yakalamak istiyoruz. Hazırlıklarımıza bu doğrultuda başladık. Kızılcahamamspor, Pazarspor ve Bayrampaşa maçlarını kazanarak bu takımların üstüne çıkmak istiyoruz. Artık bütün iş, çocuklarıma kaldı. Çalışmalarımızın semeresini, Kızılcahamamspor maçında görmek istiyoruz." - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Bozüyükspor Halit Kılıç Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title