Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Kulüp Başkanı Özkan: "Geçmişin borçlarını çok ağır bir şekilde ödüyoruz.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, "Geçmişin borçlarını çok ağır bir şekilde ödüyoruz. Geçmişte Bozüyükspor'a herkes yardım etti ama düzenli veya kontrollü harcama yapılmadı. Her yerde 'Gelin bu kulübü beraber yönetelim' diyoruz ancak kimsenin el attığı yok" dedi.

Özkan, Karadenizliler Derneği Başkanı Kısmet Turan ve beraberindekilerin, Bozüyükspor Kulübü'nü ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Siyasiler, 2 aydır geziyor. Biz de son 2 aydır her yerde 'Gelin bu kulübü beraber yönetelim' diyoruz ancak kimsenin el attığı yok. 2 yıldır yönetimdeyiz ama bu süre zarfında bizi sadece 3 dernek ziyaret etti" diye konuştu.

Geçmişte yaşananlar nedeniyle sıkıntı çektiklerini dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"2 yıl önce yönetime gelirken bize kulübün, 4 milyon lira borcu olduğu söylenmişti ancak 8,5 milyon lira ve önü açık bir borç ile karşılaştık. Geçen yıl bir takım kurduk. Tesislerin masrafı ve tüm giderler dahil 1 milyon 700 bin lira masraf yaptık. Geçen yıl sadece federasyon ve iddiaya kestiğimiz fatura 2 milyon 600 bin lira. Bu arada 700 bin lira kadar da bağış aldık. Bizim eski borcumuz olmasaydı bu yıl 1,5 milyon lira gibi bir para ile sezona girerdik. Geçmişin borçlarını çok ağır bir şekilde ödüyoruz. Geçmişte Bozüyükspor'a herkes yardım etti ama düzenli veya kontrollü harcama yapılmadı."

Turan ise Bozüyükspor'un yer aldığı kırmızı gruptaki takımlar arasında çok fazla puan farkı olmadığına dikkati çekerek, "Biz, bu takıma inanıyor ve güveniyoruz. Her zaman yanlarındayız" dedi.

Ziyarette, teknik direktör Halit Kılıç, teknik ekip ve futbolcularda hazır bulundu.

Daha sonra dernek üyeleri, futbolculara baklava ikram etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title