Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Teknik Direktörü Kılıç: "Yeni bir takım olmamıza rağmen oyuncularım mükemmel mücadele göstermesi beni çok mutlu etti"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Halit Kılıç, yeni bir takım olmalarına rağmen oyuncularının mükemmel mücadele göstermesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Kılıç, 9 Şubat'ta deplasmanda oynayacakları Buğsaşspor maçı hazırlıkları sonrası yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor maçında iyi pas yapamadıklarını ancak inanarak mücadele ettiklerini ve mağlubiyet golünü son dakikada yediklerini hatırlattı.

"İnşallah mücadeleyi sürdürüp top yapmaya başlarız" diyen Kılıç, şunları kaydetti:

"En kısa zamanda bu takımı güzel bir seviyeye getireceğiz. Çünkü bizim zamanımız yok. Bozüyükspor taraftarı, sahada savaşan, inanan ve kendini bilen bir takım görecek. Çok iyi bir takım olmak mecburiyetindeyiz. Sadece bizimle değil, 12'nci adamla beraber Allah'ın izniyle Bozüyükspor'u ligde bırakacağız. Taraftar harika. Bu taraftar takımına sahip çıktıkça güzel şeyler olacak."

Öte yandan Bozüyükspor yönetiminin, transfer süresinin bitimine kadar kadroya takviye yapacağı öğrenildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Halit Kılıç Bozüyükspor Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title