Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, hafta sonu sahasında oynayacağı Bozüyükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, pazar günü sahasında oynayacağı Bozüyükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Muharrem Uğur yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanına tüm sporcular katıldı. Futbolculardan Bilal Turgut'un kart cezası nedeniyle Bozüyükspor maçında görev almayacağı öğrenildi.

Kulüp Müdürü Erol Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Kırklarelispor ile yaptıkları hazırlık maçında aldıkları 3-0'lık galibiyetin lig öncesi kendilerine moral verdiğini söyledi.

Bozüyükspor maçı hazırlıklarına bugünkü çift antrenmanla devam edeceklerini kaydeden Bektaş, "İdmanlar hırslı ve moralli geçiyor. Her şey yolunda, lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

Erol Bektaş Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title