Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Kulüp Başkanı Özkan: "Maddi kaynak bulamazsak takımı ligden çekeceğiz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, maddi kaynak bulunamaması durumunda takımı ligden çekeceklerini bildirdi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüpteki maddi sıkıntının devam ettiğini hatırlatarak, yönetim olarak ellerinin, kollarının bağlandığını, yolda yürüyemez duruma geldiklerini söyledi.

Yönetim olarak kaynak bulma çabalarının devam ettiğini ancak çabalarının sonuçsuz kaldığını vurgulayan Özkan, şunları kaydetti:

"Yönetime geldiğimiz günden beri kulüp içindeki sıkıntılar devam ediyor. Bugüne kadar yönetim kurulu üyeleri olarak elimizden gelenin fazlasını yaparak takımı ligde tutmaya çalıştık. Ancak gelinen noktada maddi anlamda yapabileceğimiz bir şey kalmadı. Kimseden destek göremiyoruz. Birkaç gün içinde maddi kaynak bulamazsak takımı ligden çekeceğiz. Çünkü elimizde, ligde mücadele edecek futbolcu ve onların başında sahaya çıkacak hoca kalmayacak. Teknik direktörümüz Sait Ulvi Özdemir'e bir süreliğine izin verdik. Maddi sıkıntılar çözülürse takımın başına gelecek. Bugün itibariyle de takımı kamptan geri çekiyoruz. Kampta bulunan futbolcularımız, belirsizlik ortamı nedeniyle kendilerine takım aramaya başladı. Duyarlı Bozüyük sevdalısı iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Yönetim olarak elimiz kolumuz bağlandı." - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title