Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Kırmızı Grup takımlarından Bozüyükspor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'da kampa girecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bozüyükspor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında 7 Ocak'ta Antalya'da kampa girecek.

Bozüyükspor Teknik Direktörü Sait Ulvi Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 gün sürecek Antalya kampında 8 hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Ligin ilk yarısı sonrası takımda kalan oyuncular ile yeni futbolcuların ön hazırlık dönemi yaşadıklarını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

"Mevcut imkanlar ve mevcut kadromuzla, şu andaki elimizdeki imkanlarla ön hazırlık çalışması yaptık. Antalya kampına gideceğiz. Orada yapacağımız hazırlık maçları ve aramıza katılacak oyuncularımızla beraber önümüzü görebilmek adına bir kadro yapılanması içerisine gireceğiz. Ne olursa olsun, hangi şartlarda olursa olsun, takımı ligde tutabilmek adına var gücümüzle çalışacağız. Teknik anlamda benim ve ekibimin özgüveni tam. Bizim çabamız bir yere kadar. Dolayısıyla Bozüyük olarak birlikte hareket edersek, takımı ligde tutarız."

Öte yandan Bozüyükspor, tesislerde kamp öncesi son antrenmanını yaptı. - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Bozüyükspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title