Haberler

Freiburg'a 9-1 yenilen Kayserispor'dan açıklama: Taraftarımızın içi rahat olsun

Kayserispor, hazırlık maçında Freiburg'a 9-1 mağlup oldu. Taraftarların tepkisini çeken bu skordan sonra sarı-kırmızılı kulüp resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Yeni sezona Avusturya'nın Tirol bölgesindeki Seefeld kasabasında hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Freiburg'a 9-1 mağlup oldu. Taraftarların tepkisini çeken bu skor sonrası sarı-kırmızılı kulüp bir açıklama yayınladı.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Takımımız bugün Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg ile 75 dakika süre üzerinden oynadığı hazırlık maçını 3 – 0 kaybetmiş, maçtan sonra tamamı genç ve altyapı oyuncularımızdan oluşan takım ise 60 dakika süreli maçta 9-1 yenilmişlerdir. Dünü çok yorucu çift idmanla geçirip bugün uzun bir otobüs yolculuğu ile maçlara çıkan oyuncularımızın aldıkları sonuçlar tabii ki bizleri tatmin etmemiştir.

Freiburg'a 9-1 yenilen Kayserispor'dan açıklama: Taraftarımızın içi rahat olsun

"HAZIRLIK MAÇLARINA FAZLA ÖNEM VERMEK ABARTI OLACAKTIR"

Ancak, Takımı oluşturmaya çalışırken, eksiklerin önceden tesbiti amacına yönelik bu hazırlık maçlarının sonuçlarına gerekenden fazla önem vermek de abartı olacaktır. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Ligler başladığında çok iyi bir takıma sahip olduklarını görecekler."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Avusturya Freiburg Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

BASKANINIZ DERKi:

iyi Sevgili Gayseri Bol Gol Yiyen Takimin SporSeverleri Bidahaki Maci Bekleyin Vede Görün 11 Gol Yemeden Hakeme Maci Bitirtmiycez iciniz Rahat Olsun

7
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Almanlarla hazırlık maçı yapılmaz. çok ciddi oynuyorlar

4
0
yanıtYanıtla
Gemlik:

Ama, tarih bunu affetmez, yazar. Peki buna ne gibi bir kılıf uydıracaksınız? Sivasspor taraftarına meze oldunuz bile.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TARAFTARIN İÇİ RAHAT OLSUN BU TAKIM 30-40 YEMEZ ASLA TAŞ ÇATLASIN 10 YER RAHAT OLUN:)

1
0
yanıtYanıtla
Tam35:

Kayserispor şimdi ıh ıh deme vakti değil , rahat bir nefes alma vakti. 9 da çok be bro !

1
0
yanıtYanıtla
Sarı Kırmızı:

Merak etmeyin Aynı başarıyı lig de de devam ettireceğiz

1
0
yanıtYanıtla
Ergül:

Sen günü birlikmi proğram yapıyorsun . . ?

0
0
yanıtYanıtla
ss:

hazırlık macları önemlı degıl elbette sız 3 . lig takımımısınızda okadar fark yiyorsunuz ligi temsil ediyorsunuz ona göre ciddiyet gösterin böyle rezillile hareket edecekseniz sizin yerinize başka takım gelsin süper lige

0
0
yanıtYanıtla
halil:

uyumuslar gakiba

0
0
yanıtYanıtla
TÜRK HALKI:

gayseri ıhh ıhhh:)))

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title